2777
2789
عنوان

واقعا نمیخواید فارسی دوران باستان ببینید من زحمت کشیدم این بنویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست
زبان فارسی اصلا ابهت و زیبایی ندارن همش کپی عربیه اون میخی هم خط بودن هم زبان تلفظش هم با اینکه سخت ...

این زبان فارسی باستانه تاجایی که من خوندم اینطوری تقسیم بندی شده یه سرچ کن تو گوگل فارسی باستان بله خب گفتم این زبان برا قبل حمله اعراب هس و کلا فارسیه عربی توش نیس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تنها کلمه شب هست که تغییر نکرده

اره خودمم ذوق کردم سر این😂😅

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زبان فارسی باستانه تاجایی که من خوندم اینطوری تقسیم بندی شده یه سرچ کن تو گوگل فارسی باستان بله ...

ببین می‌دونم تو فارسی همه واژه ها عربی نیستن چه الان چه دوران باستان اما بالاخره الفبای ما کپی از اعرابه یا فارسی کپی از عربیه ؟ چون مثل همین بعد مثلاً خارجیا که تحقیق نمیکنن فک میکنن ما یه نژادیم سایتای مختلف کلا گیج کننده نوشتن 

ببین می‌دونم تو فارسی همه واژه ها عربی نیستن چه الان چه دوران باستان اما بالاخره الفبای ما کپی از اع ...

الفبای ما بعد حمله اعراب با کنار گذاشتن برخی لغات عربی خطش می پذیره اصلا ربطی به قبلش نداره متوجه نمیشم چی میخوای بگی و بله ما یه نژاد جداگانه از عرب ها هستیم این درسته خب

الفبای ما بعد حمله اعراب با کنار گذاشتن برخی لغات عربی خطش می پذیره اصلا ربطی به قبلش نداره متوجه نم ...

منظورم اینه از ابتدا این الفبا رو اعراب اختراع کردن ؟ چون فارسی باستان هم همین الفبا و حروف داشت

منظورم اینه از ابتدا این الفبا رو اعراب اختراع کردن ؟ چون فارسی باستان هم همین الفبا و حروف داشت

نه عزیزم من خط میخی بلد نیستم به خاطر همین با خط عربی نوشتم