2777
2789
عنوان

امروز یه تجربه بزرگ شد قطع رابطه میخوام بکنم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرت کِی بگم پولمو بدهبخدا من یه نوجوان ۱۸ سالم اینو چن روز التماس کردم بزنن

اینجور شما گفتین فکر نکنم دیگه پس بده

ولی خب دو سه بار بهش بگو که لازم دارم بده

اگه نداد کلا دوستی باهاش قطع کن

دفعه های بعد میخای با دوستات برید بیرون هماهنگ کنین یکی خرج کنه بعد آخرش همه سهم خودشون بهش بدن

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

اره یه هفته صبر میکنم بعدش پی میدم لازم دارم برن

ن

باهم بازم برید بیرون اینبار همون قدری که دوستت خرج کرد وسیله بردار و بگو عه ببخشید کارتم رو نیاوردم میشه تو حساب کنی!؟؟؟

حساب که کرد اگه گفت قرضم رو بده بگو این به اون روزی که کارت همراهت نبود تصویه شد 😐

اشکال نداره تجربه بودولی از این به بعد دیگه هیچوقت برای هیچکس مخصوصا آدمی که خودت میدونی ازت خوشش نم ...

بله یه تجربه بزرگ شد ولی میخوام پولمو بگیرم بنظرت چن وقت بعد بگم

نباهم بازم برید بیرون اینبار همون قدری که دوستت خرج کرد وسیله بردار و بگو عه ببخشید کارتم رو نیاوردم ...

دیگ نمیریم فک نکنم بزن باید بگم خودش بریزه برام

چجوری بگم آدم بده نشم من خجالتیم بعد مثلا کی بگم

نباهم بازم برید بیرون اینبار همون قدری که دوستت خرج کرد وسیله بردار و بگو عه ببخشید کارتم رو نیاوردم ...

شما باید وزیر اقتصاد بشید

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

دیگ نمیریم فک نکنم بزن باید بگم خودش بریزه برامچجوری بگم آدم بده نشم من خجالتیم بعد مثلا کی بگم

ن خب برنامه بریز که حتما برید رفیق اید دیگ مثلا دوشنبه اینا خوبه

اون دوستتم مادر خرج کن در اخرم دنگت رو نده

به نظرم تا تنور داغه بچسبونمگه نمیگه کارتم جاموندهالان که خونس کارتش پیششه دیگهبگو بزنه

بنظرم زشته الان بگم شاید فردا زد پس فردا زد تا یو هفته صبر میکنم بعدش منم پرو میشم پی میدم بگم لازم دارم بزن