2777
2789

امروز قرار بود با همکلاسیم بریم یه پاساژ معروف داخل شهرمونه همه چی توشه کافه همه چی بعد یکی از اینا ذاتش حسوده همین ک اول منو دید چشاشو چپ کرد دیدم اون یکی متوجه شد کپ کرد بعد رفتیم داخل الکی گفت عه وا من کارتمو نیاوردم موند ماشین یه دیقه بعد گفت موند خونه😐بعد دیدم به من چش و ابرو میاد منم دلم سوخت دادم درحالی ک دو روز التماس بابام کرده بودم پول بریزه بعد قرار شد پاستیل بگیرن رفتیم دیدم باز چش و ابرو میاد بازم دادم دیدم دوبرابر پاستیل برداشته منم از ترس چن تا یهو پول کم نیاد 

بعد گفت من شارژ ندارم گوشیتو بده زنگ بزنم😐خب عزیزدلم وقتی پول شارژ ندا ی چرا میای منم لخت کردی بلکه من نداشتم موقع کشیدن هی خداخدا میکردم آبروم نره بعدش این خیلی بد حق حسابه میخوام هفته بعد نداد بگم نظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که چقدر اون همکلاسیت بیشعور و گدا گشنه بودهدوما تو اصلا برای چی کارتتو بهش دادی دختر؟دلسوزی زیا ...

احمق و ساده بودم من ۱۸ ساله ولی بار اولم بود با دوست میرفتم بیرون جالب بود پول نقد یکم داشت اونم درنیاورد برگشتنی سوختم

احمق و ساده بودم من ۱۸ ساله ولی بار اولم بود با دوست میرفتم بیرون جالب بود پول نقد یکم داشت اونم درن ...

اشکال نداره تجربه بود
ولی از این به بعد دیگه هیچوقت برای هیچکس مخصوصا آدمی که خودت میدونی ازت خوشش نمیاد دلسوزی بی جا نکن. تو این دوره زمونه بخدا فقط باید به فکر خودت باشی

کارت نداشته گوشی که همراهش بوده کارت به کارت کنه .

سنت کمه چند بار با ادما بگردی میفهمی که ارزش دوستی داره کی نداره .

شما هم اگر تا فردا به روی خودش نیاورد شماره کارت بده بگو سهمت از خریدا انقدر میشه