2777
2789
عنوان

اینقد دوس دارم جدا شم برم کنار خونه بابام زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 46 پست
بنظرم سر خود بهش دارو نده تو ک نمیدونی چقدر باید بهش بدی خدایی نکرده اتفاقی بیوفته شما مقصر میشی

نه بابا ول کن حوصله دردسر ندارم تازه اگه بعدشم بفهمه دیگه فک‌کنم منو بکشه

نه پیشنهادشو گفت بنده خدامیگه دارو براش بگیرراست میگه این مرد باید قرص اعصاب بخوره ولی خب خودش باید ...

خب حرف بزن بهش بگو تو خیلی عصبی هستی شاید قبول کرد بره روان پزشک.. از همون راه درستش که میگین وارد شین شاید قبول کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب حرف بزن بهش بگو تو خیلی عصبی هستی شاید قبول کرد بره روان پزشک.. از همون راه درستش که میگین وارد ش ...

نمیره گلم گفتم وحشی میشه میگم میگه تو باعث عصبانیتم 

ولی من اصن باور کن کار خاصی نمیکنم تا نیگم تلویزیون  کم‌کن فحش میده

نه عزیزم من اهل این مسخره بازیا نیستم خودم سر شوهرم کلی ضربه از این رمالا و دعانویسا خوردم فقط پولم ...

منم گفتم اگه اون کاربر باشی اخه ینفر هست تا یکی میگه باشوهرم مشکل دارم سریع میگه بیا خصوصی و پیشنهاد مرغ رو میده خدا لعنتش کنه😑

دارو هم بنظرم درست نیست سر خود بده بازم خودش بهتر میدونه

پسرام دنیام💖

نه بابا ول کن حوصله دردسر ندارم تازه اگه بعدشم بفهمه دیگه فک‌کنم منو بکشه

نه اگرم یواشکی دادی نزار بفهمه، من بخاطر مردای تو سایت گفتم تو خصوصی بگم، بفهمن که دیگه نمیشه از این کلکا زد. خخ. بگی سرکوفت میزنه آتو میگیره به بقیه میگه زنم چیزخورم میکرد.. یه قرص آرامبخش عوارضی نداره که ولی همونو داستان میکنن سرت عین خیلی آدمای دیگه که فک میکنن چیه مثلا

منم گفتم اگه اون کاربر باشی اخه ینفر هست تا یکی میگه باشوهرم مشکل دارم سریع میگه بیا خصوصی و پیشنهاد ...

آره حق باشماست.. نباید میگفتم.. ولی خودم پشیمون نیستم اصلا ازکارم،، شوهر من اتفاقا بو برده بود آخرا😅میگفت این یه چیز دیگستا داری میدی بهم آره؟ منم جواب نمیدادم ولی میخورد،، خودشم فهمیده بود مهربون شده با اون قرص. خخ

بنظرم سر خود بهش دارو نده تو ک نمیدونی چقدر باید بهش بدی خدایی نکرده اتفاقی بیوفته شما مقصر میشی

عزیزم طبق دستور پزشک بخوره مشکلی نیست.. هرکی تحریک عصبی داشنه باشه بره روان پزشک اولین دازویی مه پزشک میده اینه، و اول یه ماهی با دوز ده شزوع میکنن و بغدم دوز بیست و بسته به مشکل طرف دو سه ماه الی شش ماه میخورن و باز کم میکنن دوزش رو و قطع میکنن، یعنی قطع کردنش هم باید کم کم باشه ولی بی عارضه ترین قرصه که حتی بی نسخه هم میدن وگرنه آسنترا و چیزای قویتر نسخه پزشک میخواد.تنها عارضش برای بعضیا اختلال ارگاسم هست و خواب آور بودنش... ولی بله حق با شماست اگه شوهرش قبول کنه خودش بره روان پزشک که عالیه. هرچند اکثر مردا ایرادات خودشونو قبول نمیکنن، درد اینجاست و به قیمت از دست دادن زندگیشون به اشتباهاتشون ادامه میدن

چه خپب که بهتر شده کاش اینم خدا معجزه کنه بهتر شه

ممنون عزیزم. البته فقط هم به قرص نیست،،، شوهر منم قلدری بود براخودش، سالها کتکم زده منو رسوند به جایی که مهریه ببخشم تا حق طلاق بگیرم که بترسه چون شدیدا مخالف طلاقه.. و الانم اگه دیگه نمیزنه چون از رفتنم میترسه، چون کسی نمی یاد براش سه تا بچه نکهداره، یه روزم عرضه بچه داری نداره، 

عزیزم طبق دستور پزشک بخوره مشکلی نیست.. هرکی تحریم عصبی داشنه باشه بره روان پزشک اولین دازویی مه پزش ...

خوبه ک برای شما جواب داده ایشالا همه شوهرا اخلاق و رفتارشون با زن و زندگیشون درست بشه ک احتیاجی ب این چیزا نباشه واقعا 

پسرام دنیام💖