2777
2789
عنوان

اینقد دوس دارم جدا شم برم کنار خونه بابام زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلاممنم کتکم میزنن خودم بخورم خوبه؟چند روزه دارم گریه میکنم

سلام عزیزم. آره قرص بیخیالی و شادی آوره، نمیدونم چرا اسی فک کرد چیز بدیه، بدون نسخه هم میدن، آرامش بخشه، برای مردای وحشی و روانی گاهی تنها راه حله. آره خودتم میتونی بخوری. منم قبلا میخوردم ولی بعدش دیدم من چقد قرص بخورم یه مدت به اون بدم ببینم چجوره، یه ماهی دادم من و بچه هام یه کم نفس کشیدیم. 

آآره عزیزم، سه تا

من رفتم برا جدایی راستش استرس مسئولیت بچه ها منو آروم نمیزاش ترجیح دادم برگردم و زیر بار توهین و‌تحقیر خودم له بشم ولی نگران بچه هام نباشم چون بالاخره مسئولیت بچه ها زیاده

الان میگه ی مرغ بیار سر ببر و ...البته اگه اون کاربر باشه

نه پیشنهادشو گفت بنده خدا

میگه دارو براش بگیر

راست میگه این مرد باید قرص اعصاب بخوره ولی خب خودش باید بخوره من سرخود به خوردش نمیدم 

نه پیشنهادشو گفت بنده خدامیگه دارو براش بگیرراست میگه این مرد باید قرص اعصاب بخوره ولی خب خودش باید ...

بنظرم سر خود بهش دارو نده تو ک نمیدونی چقدر باید بهش بدی خدایی نکرده اتفاقی بیوفته شما مقصر میشی 

پسرام دنیام💖

الان میگه ی مرغ بیار سر ببر و ...البته اگه اون کاربر باشه

نه عزیزم من اهل این مسخره بازیا نیستم خودم سر شوهرم کلی ضربه از این رمالا و دعانویسا خوردم فقط پولم هدر رفت. یه قرص آرامبخش بود گفتم که خیلیام میخورن نه جنایته نه چیزی... اجبار هم نکردم، هزکی خودش میدونه. من خودم یه مدت شوهرم بدجور عصبی شده بود من و یچه ها خیلی اذیت بودیم یه ماهی دادم بهش که یه کم نفس بکشیم تا اثر قرص میرفت همون وحشی میشد که بود ولی کم کم بهترشد.. دیگه ندادم