2777
2789

شوهرم حیلی بداخلاقه خیلی زود جوش کیاره کلی فحشم  میده همش میترسه پولامو الکی خرج کنم خودم شاغلم تا میفهمه میخام برم خرید یا تو خیابونی بفهمه میخام چیزی بخرم خیلی بداخلاقی میکنه بی آبرویی صداشو بلند میکنه داد میزنه ت‌و خونه کتکم میزنه گاهی . دو تا بچه دارم بچه هاشو‌میخاد ولی کلا خیلی روانیه. من اینجا حقیقت میترسم از شدت غم و غصه مریض شم. خونه بابام روستاس ولی هر وقت میرم اینقد با خانوادم دور هم حس آرامش دارم که نگو بچمم کلی همبازی داری اصلا دوس ندارم کنار شوهرم بخابم جس میکنم شمره یه وقتایی خوش اخلاقه ولی روزی چن بار سرم داد میزنه فحشم میده مثلا دیشب فقط گفتم اتاقت خیلی ریخته کاش یکم جمع کنی یهو وحشی شد گفت نکیبینی تو موبایل کار دارم .خب من چه میدونستم خیلی وقتا میره اینستا الکی خلاصه فحشای بد بهم داد وحشی شد هر شب همینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی منم همینع

با این تفاوت من اگه برگردم روستا حرف مردم ورفتار خانوادم نمیزاره زندگی کنم و چه بسا از الانم بدترباشه 

ولی نمیدونم واقعا منتظرم دیگه چه بلاهایی سرم بیاد که اونو ترجیح بدم هرروزم بدتراز دیروزه

خودمم شاغلم تا حدودی بعد طلاق میتونم هزینه های خودمو بدم بچه هم ندارم

ولی انگار منتظرم ازهمه بی احترامی هاش بزرگترینشو ببینم بزارمو‌برم

زندگی منم همینعبا این تفاوت من اگه برگردم روستا حرف مردم ورفتار خانوادم نمیزاره زندگی کنم و چه بسا ا ...

همون دیگه مشکل زنا احساساتی بودن و وابستگی و ترس هست... منم عین شمام، تازه بدترش من خیانت میبینم و هر بار میگم دفعه بعد. طلاق بیشتر از اینکه پول بخواد، دل شیر میخواد

همون دیگه مشکل زنا احساساتی بودن و وابستگی و ترس هست... منم عین شمام، تازه بدترش من خیانت میبینم و ه ...

ولی بالاخره بعد این همه گریه و عذاب شاید انقد قوی بشیم که به همه چیز که آیا تو آینده اتفاق بیوفته یانه چشمامونو ببندیم و تمومش کنیم

ولی بالاخره بعد این همه گریه و عذاب شاید انقد قوی بشیم که به همه چیز که آیا تو آینده اتفاق بیوفته یا ...

منم به همین امید زنده ام. به امید قوی شدن. میدونی باید تروماهای کودکیمون حل شه تا قوی شیم