2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا عروس طبیعی خوشگلتره اونایی که لنز میگذارن و موهاشون رو رنگ میکنن و انقدر گریم میشن که کلا عوض می ...

بله درسته👌👌👌من موهامم رنگ نکردم واسه یلدا رنگ میکنم  بعد عروسیم که مامانم یلدایی میاره یه تغییری کنم تاحالا کامل رنگ نکردم موهامو

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

من چیزای عجیبی شنیدم موقعی که می‌خواستم بزارم البته مجردم و عروسی نگرفتم ولی کلیشنیدم یه عروس سشوار ...

یاخدااا

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

نه به هیچ وجه نزاریاااا

چشمم😂😁😁بلاتکلیف ترین ادم دنیام یماهه دارم میگردم واسه لباس عروس یکی انتخاب کردم سر اونم دو دلم از دوتاش خوشم اومد بین اون دوتا مونده بودم یکیشو قبلا یبار پوشیده بودن یکیش تن اول بود 

من گذاشتم اصلا راضی نبودم چون طبیعی نیست کاملا مشخصه

اره طبیعی باید یکم روشنتر از چشم باشه

چه رنگی گذاشتین؟

به نظرم رپز عروسیت لروما خوشگل تر ضدن هدف نیست. تو باید حس کنی خودتی اون عروس فقط زیباتر از همیشه ای ...

درسته👌👌👌👌

به نظر من صد درصد بزار چون خیلی میکاپت قشنگ تر میشه و چشم هات درشت تر و زیبا تر میشه رنگ عسلی یا طوس ...

نظرا انقد متفاوته پیام یکیو میبینم که گفته نزار میگم اره نمیزارم یسریام میگن بزار میگم اره میزارم🥲🤣🤣

از این ارایشگرها فضول تر خودشونن چنان سرکوب میکنن چهره وووو..

اره همش رنگ چشای خواهر شوهرمو می زد به سرم که چشای تو خیلی مشکیه اگه مث این روشن بود میگفتم نزاری اصلا😐😂

خواهر شوهرم خودش میگه نزار بخدا همینطوری قشنگ میشی

نزار چهره مصنوعی میشه هر کی گذاشته پشیمون شدهآرایش هم هر چی ملایم تر و ساده تر شیکه بروزه همیشهمدل م ...

دقیقا 

منم عروسیم نذاشتم 

بعضی عروسها رو میبینم بدون آرایش از روز عروسیشون قشنگتر بودن  

چیه لنز مصنوعی و رنگ مو و آرایش غلیظ

نه اصلا اینکارو نکن مصنوعی میشی منم مشخصات چهرم عین خودته اتفاقا من خواستم واسه عروسی برادر شوهرم بز ...

🥰🥰🥰

والا به من هم خیلی اصرار کرده بود محکم ایستادم و گفتم نمیخوام ..میترسیدم چشم هام عفونت کنه یکسال قبل ...

بهترین کارو کردی

من نذاشتم و وقتی آرایشم کرد تو عکسا همه فکر میکنن گذاشتم چون رنگ موهام با چشمام ست شده بود😄😄

چشات روشنه؟

چشم سیاه اگه واقعا سیاه باشه نه قهوه ای تیره خیلی خیلی خاصه واینکه خوبه روز عروسی خودت باشی نه اینکه ...

👌👌👌💕

دقیقا همینِ دختر عموی رفیقم موقع رقص دست یکی میخوره به چشم عروس تو چشمش لنز پاره میشه کار به عفونت و ...

وای بیچارههههه عروس