2777
2789

دخترا میکاپ کارم خیلی اصرار داره که لنز بزاره برام . رنگ پوستم سفید و رنگ چشام خیلیییی مشکی هست 

ابرو ها و موهامم مشکیه میگه لنز بزارم میکاپت خیلی قشنگتر دیده میشه. همسرم چشاش آبی طوسیه گفتم همسرم چشاش روشنه بزار مال من مشکی باشه دیگه مگه چشه ولی میکاپ کار همش میگه که نههه اگه لنز بزارم چشاتون ست میشه خوب میشه.

همسرم خودش از چش رنگی خوشش نمیاد همیشه میگه کاش چشای منم مشکی بود

بنظرتون لنز بزارم یا همین مشکی بمونه؟؟؟؟بزارم پشیمون میشم بعدش؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

نمیدونم زوری نیس اگه چشلتو دوست داری نذار

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر بهت میاد بزار

امتحان کن قبلش 

به بعضیا لنز میاد واقعا خوشگل ترشون میکنه

ولی بعضیا با چشم خودشون واقعا زیبا ترن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اگه گذاستی یه رنگ طبیعی بذار مثل عسلی  

ابی و سبز اصلا نذار

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
نمیدونم زوری نیس اگه چشلتو دوست داری نذار

خودم همینشکلی دوس دارم ولی وقتی میگه با لنز هم قشنگ میشی وسوسه میشم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ممکنه اذیت بشی اگه تا حالا نذاشتی نذار کلااا

نه تا حالا اصلااا نزاشتم

تازه چشام خیلی حساسه حتی با یه ارایش ساده  حساسیت میده

بنظرم به حرف همسرت گوش بده.منم میخواستم عروسیم لنز بزارم ولی شوهرم چون دوست نداشت نزاشتم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

چشم ست؟🤣😂😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همینمون کم بود بخدا حس میکنم خز میشم با چشم آبی تو فکر کن من ابروهام مشکیه مشکی موهام مشکی چشا آبیییی  یا طوسییی😂😂

عزیزم اگر بهت میاد بزارامتحان کن قبلش به بعضیا لنز میاد واقعا خوشگل ترشون میکنهولی بعضیا با چشم خودش ...

تا حالا اصلا امتحان نکردم ببینم بهم میاد یانه من میگم اگه بخوام بزارمم از رنگ چشای خودم روشنتر بزارم مثلا قهوه ای روشن یا عسلی چون چشای خودم خیلی مشکیه