2777
2789
عنوان

کجا درس بخونم

92 بازدید | 11 پست

من تو خونه چون سرو صداست نمیتونم بخونم و کتابخونه هم نمیتونم برم 

یک اتاق تو پارکینگ هست که با ما و طبقه دوم مشترکه و خوبه 

می‌خوام برم اونجا بابام بهانه میاره میگه ما ساکتیم و فلان تازه با کتابخونه هم مشکل داره با این که چند روز هم خونه نمیاد 

اینم بگم گفتم برم پیاده روی صبحا میگه تو خونه پیاده روی من

فازش چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته؟فازش چیز خاصی نیست یکم نگران محیط بیرونه.همونجا که میگی تو حیاطه برو درس بخون

۱۷ کنکور دارم 

اخه اصلا خونه نیستا بیشتر موقع ها و اینکه زیاد گیر نمیده نمی‌دونم چرا اینجوری شده و من بیشتر از مامانم میترسم. تا بابام 

نمی‌دونم چطوری راضی کنم با اصرار راضی میشه ولی دیگه خسته شدم

با سر و صدا واقعا نمیشه

خونه ماهم شلوغه خیلی ولی مجبوری میخونم 

خونمون کوچیکه 80 متره ازون ور تلویزیون روشنه ازون ور بابام میره اینستا صداش میاد به گذاشتن هندزفری هم اعتقادی نداره ازون ور خالم زنگ میزنه مامانم بلند بلد صحبت میکنه یا ظرفارو الکی میکوبه اینور اونور درسامم خیلی سنگین نیاز به تمرکز دارم ولی اصلا اهمیت نمیدن میگن حواستو بخوای بذاری به درس میذاری الکی بهونه میاری

چقدر بد. تو نمیتونی بری کتابخونه

نه از خونمون دوره بعد زورم میاد هرروز لباس بپوشم تاکسی بگیرم برم تا اونجا دوباره تاکسی بگیرم برگردم دوباره لباسامو در بیارم همین مسیر کلی خستم میکنه