2777
2789
عنوان

مامانم باهام لجه نمیدونم چرا🤕💔

75 بازدید | 7 پست

میدونم حرفاش از ته دلش نیست ولی واقعا دلم میشکنه💔

من نامزد دارم 

یعنی چون نامزدم دیگه دختر خونه نیستم مامانم همینطوری باهام رفتار میکنه

امروز بحث کردیم بهم گفت تو هم تو خونمون غذا میخوری😐گفتم اگه غذا میخورم همونقدرم کارای خونه رو انجام میدم و اسپزی میکنم بعد بهم گفت اگه اشپزی میکنی خودت از همه بیشتر میخوری درحالی که من اصلا اشتهای زیادی ندارم 

باز دوباره کیک گرفته بود واسه خودش من خورده بودم از کیکاش بعدبه این خاطر دعوام کرد گفتم منم بهت قرض دادم از اونا کم کن بعد گفت روم منت میزاری …

بعد گفتم واست میخرم عوضشو  تی اینو بهم گفت الان زندگیت اسونه بعد عروسی که مادرشوهرت حرفی بهت زد میفتی واسه من خیلی حس بد گرفتم از این حرف

امروز بهم گفت برو توالتو بشور خیلی با حرص عمدا جوری گفت که حرصم در بیاد

نمیدونم چکار کنم رفتارش باهام خوب شه

۱۹ سالمه نپرسید چند سالته راهکار بدین🤕

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑لطفا کامنتای غیر مرتبط با تاپیکم نزارید🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

مطمئنی از ته دلش نیست؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

مطمئنی از ته دلش نیست؟

اره 

چون ته دلش دوستم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑لطفا کامنتای غیر مرتبط با تاپیکم نزارید🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چون ته دلش دوستم داره

خب خداروشکر 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خب خداروشکر

چکار کنم ظاهرا رفتارش خوب شه باهام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چکار کنم ظاهرا رفتارش خوب شه باهام

نمیتونی کاری کنی باهاش

درکت میکنم عزیزم و اینا رو تجربه کردم.اصلااااا خودتو ناراحت نکن. قدر جوونی و دوران نامزدیتو بدون. لذت ببر از زندگیت. اون هدفش ناراحت کردن توعه ولی تو از درون خودتو قوی کن. این دوران تکرارنشدنیه.  احیانا خودشیفته نیست؟