2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا شام ناهار نمیپزم اونجاییم😂

عه چه خوب 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من خواهر شوهر ندارم 

اما اگه مهمونی بیاد مادرشوهرم میگه اگه دوست دارین بیاین اگه خسته این و کار داری نیاز نیست

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

نه والا دعوت نمیکنن اصن.

قبلنا که شوهرم ماموریت بود ماهی یبار دعوت میکردن که یکی در میون میرفتیم.

الان ۴ ماهه دعوت نکردن منم نرفتم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نه والا دعوت نمیکنن اصن.قبلنا که شوهرم ماموریت بود ماهی یبار دعوت میکردن که یکی در میون میرفتیم.الان ...

من مادرشوهرم فوت کرده خواهر شوهرام هر هفته جمع میشن پدرشوهرم دعوت نمیکنه اوایل ناراحت میشدم الان مهم نیس برآم ولی آرزومه زودتر بریم مستقل شیم

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
من مادرشوهرم فوت کرده خواهر شوهرام هر هفته جمع میشن پدرشوهرم دعوت نمیکنه اوایل ناراحت میشدم الان مهم ...

همون والا سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.

بذار خودشون دور هم خوش باشن. خودشون هم از پدرشون نگهداری کنن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ