2777
2789
عنوان

شوهرم یک مشکل داره

102 بازدید | 1 پست

تاپیک قبلی از خوبی های بی حد و مرز شوهرم گفتم

اما یک مشکل داره ۶ ماهه منو درگیر کرده

(همیشه حرف حرف منه.بهم چشم میگه.جز تو این یک مورد)

شوهرم وضعیت مالی ضعیف داشت نیروی شرکتی یک اداره بود حقوقش خیلی‌ ضعیف بود من خودم شاغل بودم اوایل ازدواج اکثریت خرج ها خانه و زندگی را من میدادم 

تا که شوهرم ۳ سال پیش یک پروژه پیمانکاری با دوستش گرفت در کنار کارش که در کمال ناباوری پروژه که همه فکر می‌کردن ضررده هست و سمتش نرفتن...یهو تبدیل به طرح پروژه ملی شد بودجه اش بشدت افزایش پیدا کرد و پول خیلی خوبی دست شوهرم گرفت .. تقریبا ۱ سال پیش پول دستش اومد 

با پول شوهرم اول مقداری طلا برای من خرید 

وسایل خانه را کامل کرد و قدیمی ها را نو و لوکس کرد 

از یک آپارتمان قدیمی کوچیک رفتیم یک خانه ویلایی بزرگ و شیک تر در محله خوب اجاره کرد

مقداری ازش خرج خودش و من کرد

از لباس تا رسیدگی به ظاهر و دندان و مقدار جراحی ها زیبایی خرید آیفون برای دوتامون ، لب تاب، پلی استیشن 

لوازم شخصی برقی خوب برای دوتامون 

و...

(شوهرم رانندگی بلده خیلی زیاد خوبه دست فرمانش اما هیچ وقت ماشین شخصی خودش نداشت از ماشین پدرش استفاده می‌کرد بعد ازدواج از ماشین من استفاده می‌کردیم)

برای همین حسرت یک مزدا ۳ جدیدها هستن ۲۰۲۴ میگن پریمیوم و یک دنا پلاس برای خودش خرید و یک موتورسیکلت 

حالا مزدا تو بازار بفروشه حدوداً چهار میلیارد و سیصد قیمتشه..دنا پلاس هم یک میلیارد و دویست 

موتور سیکلتشم حدودا ۵۰۰ ۶۰۰ میلیون 

خودم با طلا که یکسال پیش شوهرم خرید و قبلی ها خودم داشتم و پس اندازمان حدوداً دو و نیم میلیارد 

حساب کردم با پول اینا و طلا ها خودم و پس انداز ها میتونیم یک آپارتمان ۲۰۰ متری تک واحدی نوساز ۱۴۰۴ تو بهترین  محله و مکان شهرمان مرکز استان بخریم یا یک خانه ویلایی خوب تقریباً نوساز تو یک محله متوسط به بالا..از اجاره نشینی رها بشیم و صاحب خانه بشیم.. ماشینم منم کماکان سابق استفاده هر دوتامون یا حداقل دنا رو فقط برای خودش نگه داره

اما هرکاری می‌کنم هرچی دلیل میارم 

حرف میزنم از مزایا خانه خودت داشتن میگم 

هرچی خانواده اش و خانواده ام میگن

بزرگتر ها و دوستاش میگن

قهر میکنم 

بشدت شیرین میشم مخش بزنم 

میگه من آرزو این ماشین ها رو داشتم و به خانه داشتن ترجیح میدم

من ۶ ساله با این مرد زندگی می‌کنم اینکه فکر کنید خودش خسته میشه چند وقت دیگه یک سال دیگه میفروشه خونه می‌خره دروغ محضه هیچ وقت دل از ماشین هاش نمیکنه

۱۰ سال دیگه ام باشه .

به سرم میزنه این دعانویس ها رو امتحان کنم

چون بشدت دوست دارم خانه دار بشم و به آرزوم برسم فرصتش هست اما...

من یک پرستار بخش مراقبت‌های ویژه خیلی مهربانم 🫂