2777
2789

ما و برادر شوهر بزرگم توی ی ساختمان زندگی میکنیم 

اون‌نزدیگ ۵۰سالشه ریس شرکته خب 

همیشه زنش از من‌ و همسرم‌پول میگرفت همیشه تو همه شرایط کمکش میکردم تا ب امروز ی چیزی خواست براش در حد ۴۰۰ تومن خریدم حتی وام فرزند اوری ما و شاد باش های عروسیمون رو برد برا خودش و همسرش 

و تو قرض بدهی موندیم 

بعد امروز مشکلی برام پیش اومد ازش پول قرضی خواستم پسرم مشکل داشت اولین باره ازش چیزی طلب میکردم اونم ب نیت همکاری این نیست ک برا خودم ببرم 

ب نیت کمک و همکاری اونم برادر زادشه پسر و دخترش ۲۴ساعتی خونه ما هستن ناهار و شام هم خونمون هستن 

الانم رو مخ من نشستن 

خلاصه برام ۵۰۰ تومن زده خیلی خیلی زد ذوقم واقعا خجالت کشیدم از این کارش اخه مگه گدام الان دوس دارم پسر و دخترش که ۱۲سالشونه رو بندازم بیرون‌مفت خورا 

چکار کنم پولو نمیخوام ،میخوام پس بدم چجوری بش بگمممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رقم مشخص کردی براش؟

بش گفتم پسرم مشکل اورژانسی داره میخوام ببرم متخصص چکش کنه امروزم دستم خالیه 

یعنی حیف خوبیایی ک کردم براشون الان میخوام‌پولو پس بدم بهش بنظرت کارم درسته ؟؟

چقدرکم زده برات ولی اسی منم ازاون دسته جاری هاهستم که همه فکرمیکنن زندگیم خیلی گل وبلبل ووضعمون عالیه ولی فقط خودموشوهرم میدونیم چقدرقسط وبدهی داریم باورکن الان اخرماه سیصدتومن بیشترتوکارتمون نیست 

گاهی انسانم آرزوست
بش گفتم پسرم مشکل اورژانسی داره میخوام ببرم متخصص چکش کنه امروزم دستم خالیه یعنی حیف خوبیایی ک کردم ...

مقدار پولی که میخوای رو بهش بگو اگر نزد بگو بی زحمت شماره کارت بده ۵۰۰ بریزم برات پول جور شد و کم کم ازش فاصله بگیر و پول خواست بگو ندارم به همین راحتی

اینم بکم ک امروز حقوق گرفت

من فک میکنم تقصیر خودته! 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
چقدرکم زده برات ولی اسی منم ازاون دسته جاری هاهستم که همه فکرمیکنن زندگیم خیلی گل وبلبل ووضعمون عالی ...

میدونم گلم اون حقوقش بالاست انواع غذا  و میوه ها هارو میخورن امروزم حقوق گرفت بعد من اولین باره ازش کمک میخواستم الان میخوام پولارو برگردونم چکارکنم