ما دوسه ماه یکبار میریم سر میزنیم شهرشون میدونم وظیفشه پسرشه من خودم حتی برای مادرشوهرش کادو جدا خریدم اصلا بحثم این نیست
فقط میگم ما که مستاجریم کلی قسط داریم میتونه افراطی خرید نکنه مثلا از هرچیز چندبرابر میخره
کلا مادرشوهرم خسیسه بیمه داره طلا داره خونه زندگی همه چی داره ولی همیشه میناله از زندگی با اینکه بچهاش خرج میکنن ۷ تا پسر داره ۳ تا دختر همشون همه چی میخرن براش ( حتی خانواده ی خودم همیشه تا بعد ازدواج هم سهمشو میده از بادام گرفته تا عسل گردو رب انار پارچه لباس ظرف همه چی خانوادم خریدن براش مرتب)
ولی مادرشوهرم هیچوقت به ما هیچی نداد حتی کادو عروسی نداد ازش دلخورم
توروخدا نیاید بگید وای چه عروس بدی هستی واقعا اینطور نیستم
ما جنوب زندگی میکنیم ۳ لیتر آبلیمو ۴ کارتن چایی ۶ کیلو خرما ی ادکلن و رنگ مو و ۳ کیلو حنا همه ی اینارو میخوایم ببریم براش.
اگه خسیس نبود ناراحت نبودم مثلا مادر من اگه براش سوغاتی ببریم تا جایی که بشه پولشو بهمون کمک میکنه و صدبرابرش کادو میده بهمون ولی مادرشوهرم خیلیییی خسیسه خیلی حتی همیشه ترشی خونگی درست میکنه حاضر نیست یک کیلو بهمون بده چ برسه چیزهای دیگ که از دستش میاد و نمیده.....
خلاصه من وقتی گله و اعتراض کنم میشم آدم بده پیش شوهرم... چون مادرشوهرم جلوی شوهرم با مظلومی و مهربونی فتار میکنه و توی خلوت بد اخلاقه باهام ولی من ساده ناراحتیامو بروز میدم جلو شوهرم و میشم آدم بده
الانم که دیدم شوهرم از آبلیمو هایی ک برای یکسال خودمون فریز کردیم برداشته ک بده به مادرش گفتم چخبره انقد وسیله بردیم دیگه آبلیمو رو بیخیال شو گفت همه رو پرت میکنم اگه اینطور بگی منم دیگه هیچی نگفتم