2777
2789

ما دوسه ماه یکبار میریم سر می‌زنیم شهرشون می‌دونم وظیفشه پسرشه من خودم حتی برای مادرشوهرش کادو جدا خریدم اصلا بحثم این نیست

فقط میگم ما که مستاجریم کلی قسط داریم می‌تونه افراطی خرید نکنه مثلا از هرچیز چندبرابر میخره 

کلا مادرشوهرم خسیسه بیمه داره طلا داره خونه زندگی همه چی داره ولی همیشه میناله از زندگی با اینکه بچهاش خرج میکنن ۷ تا پسر داره ۳ تا دختر همشون همه چی میخرن براش ( حتی خانواده ی خودم همیشه تا بعد ازدواج هم سهمشو میده از بادام گرفته تا عسل گردو رب انار پارچه لباس ظرف همه چی خانوادم خریدن براش مرتب)

ولی مادرشوهرم هیچوقت به ما هیچی نداد حتی کادو عروسی نداد ازش دلخورم

توروخدا نیاید بگید وای چه عروس بدی هستی واقعا اینطور نیستم 

ما جنوب زندگی میکنیم ۳ لیتر آبلیمو ۴ کارتن چایی ۶ کیلو خرما ی ادکلن و رنگ مو و ۳ کیلو حنا همه ی اینارو می‌خوایم ببریم براش.

اگه خسیس نبود ناراحت نبودم مثلا مادر من اگه براش سوغاتی ببریم تا جایی که بشه پولشو بهمون کمک می‌کنه و صدبرابرش کادو میده بهمون ولی مادرشوهرم خیلیییی خسیسه خیلی حتی همیشه ترشی خونگی درست می‌کنه حاضر نیست یک کیلو بهمون بده چ برسه چیزهای دیگ که از دستش میاد و نمیده.....

خلاصه من وقتی گله و اعتراض کنم میشم آدم بده پیش شوهرم... چون مادرشوهرم جلوی شوهرم با مظلومی و مهربونی فتار می‌کنه و توی خلوت بد اخلاقه باهام ولی من ساده ناراحتیامو بروز میدم جلو شوهرم و میشم آدم بده 

الانم که دیدم شوهرم از آبلیمو هایی ک برای یکسال خودمون فریز کردیم برداشته ک بده به مادرش گفتم چ‌خبره انقد وسیله بردیم دیگه آبلیمو رو بیخیال شو گفت همه رو پرت میکنم اگه اینطور بگی منم دیگه هیچی نگفتم 

کاربر قدیمی هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همشو هضم میکنماولی شیش کیلو خرمااا؟؟؟

خب دیگه شوهرم سر گنج نشسته انگار🤣 بعد بمن میگه ولخرج!! این همه خوراکی می‌بره چند میلیون هزینه کرد هیچی نیست تا من ی لباس بخرم تو چشمشمه با اینکه بخدا بیشتر خانوادم برام لباس میخرن

کاربر قدیمی هستم

عزیزم خود همسرت باید تعادل رو برقرار کنه وگرنه حالا هرچقدرم تو میخوای حرص بخور 

فایده نداره ها

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چقدر رفتار شوهرتون غیر طبیعیه ولی مگه کاری هم میتونید بکنید وقتی خودش اینجوری میخواد؟

بهتره نسبت ب این موضوع بی تفاوت بشین ک میدونم سخته، آخه میدونم که چاره ای جز این کار ندارید.

درکت میکنم

حق داری ناراحت شی

اما وقتی شوهرت اینه و طبق شناختی ک ازش داری میدونی کارشو ترک نمیکنه یا کم نمیکنه بهتره خودتو ب بیخیالی بزنی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

خب دیگه شوهرم سر گنج نشسته انگار🤣 بعد بمن میگه ولخرج!! این همه خوراکی می‌بره چند میلیون هزینه کرد ه ...

فقط میتونم بهت بگم حرص نخور چون کاری از دستت برنمیاد 

بگو اگه اینا از حق من خریده شده ایشالا حرومش باشه

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

شوهرت میخواد خودشو شیرین کنه واس مادرشخانواده شما چرا براش میخرن؟

چون مادرشوهرم خیلی پرروهه

بابام باغ میوه داره همیشه میگه سهمیه گردو بادام و میوه هامو کنار بزارید😒😐کلا زن پررویی هست والا خوب روش میشه بگه خانوادمم توی رودربایستی میدن بهش

چون تک دخترم

کاربر قدیمی هستم