2777
2789

سلام دوستان ، چند روز دیگه تولد همسرم است 

اما این مدت یک کارایی کرده ناراحتم کرده مثلا پنهان کاری که خودم حدس میزنم احتمال درست بودنش 90 درصد هست ، مثلا چند مورد دیگه هم آره که اونا که حق با من است 

همیشه هر سال قهر هم بودیم براش تولد می‌گرفتم 

دقیقا یک ماه بعدش تولد من است .

اما امسال انگار دیگه دوستش ندارم ، انگار دارم بازی میخورم انگار خیلی منو احمق فرض می‌کنه 

حتی پول نمی‌ده  آنچنان خیلی کم در حد یک میلیون .اونم برا بچه ک پوشک خریدم و دستمال کاغذی و.....

کلا شاید هر چند ماه ی شارژ هم نفرسته .

البته نکته مهم اینه همیشه منو مقصر داره مثلا بگم تو اصلا به من پول نمی‌دی میگه خب قرض دارم یعنی این 5 سال ک ازدواج کردم کلا همیشه همینو گفته.

یا مثلا هر چی بگم هیچوقت خودشو مقصر نمیدونه و قضیه رو یه جوری تعریف می‌کنه و تحلیل می‌کنه که منو مقصر می‌کنه .باورتون نمیشه بخدا همیشه میگه تو مقصریم 

نمی‌دونم چکار کنم اصلا دلم نمیخاد امسال تولد بگیرم .

حتی پارسال از مادرم یکم پول گرفتم ی شیرینی نیم کیلو و یا پیراهن براش خریدم .

لطفاً با توهین جواب ندین ممنون میشم  دوستای خوبم که درک بالایی دارید من به کمکتون نیاز دارم 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

بنظرم‌ نگیر 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید تولد باعث حال خوبتون بشه

همیشه ساده بودم همین فکرو میکردم 

اما خیلی بی احترامی می‌کنه خیلی .

دیگه واقعا امسال قلبم و عقلم اجازه نمی‌دن

حتی سالهای قبل هم قهر بودیم .من تولد می‌گرفتم آشتی میشد 

اما و فایده روح من جسم من داره نابود میشه 

حتی ی دکتر منو نمی‌برع هزار بار باید بگم الان چندین ماه هست درد دارم همش بهانه میاره .

تو زندگیت سردی هست 

نمیدونم دقیق بگم بگیر یا نه 

اما ببین تعداد خوبیاش زیاده یا بدی هاش شاید بهتر بتونی تصمیم بگیری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

لازم نیست پول قرض بگیری شیرینی و کادو بخری

تو خونه موادش رو داری کیک ساده درست کن نداری ام هیچی.یه تبریک بگو و یه شامی ک علاقه داره درست کن و تمام

چرا باید شرمنده بشی پیش مامانت محبت کنی بهش دقیقا بخاطر کم کاری خودش

چقدر منو تو عین همیم 

منم از دستش ناراحتم 

نه تولد نگیر لوس میشه 

به مردها بی محلی کنی خودشونو جم میکنند

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

وقتی دارید زندگی میکنید باهم این دلخوربودنا فقط جفتتون رواذیت میکنه یه شام خوب بپزید به خودتون وخونه برسید وباهم حرف بزنید ازتمام کدورت هاومشکلایی که بینتونه وتلاش کنید حلش کنید تولد فقط کیک وشمع وهدیه نیست مهم ترازاوناهوای دل عزیزامون روداشتن ونشون دادن علاقه وتوجهمونه🙂🤍🌱

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

تو زندگیت سردی هست نمیدونم دقیق بگم بگیر یا نه اما ببین تعداد خوبیاش زیاده یا بدی هاش شاید بهتر بتون ...

بدی هاش خیلی زیاده .اما اصلا قبول نداره انگار خود شیفته هست 

همیشه منو مقصر می‌دونه مثلا چندین  بار منو کتک زده من حتی ی بار هم کتکش نزدم 

اما ی بار داشت خفم میکرد من بخدا از خودم خواستم دفاع کنم با ناخن هام چنگ زدم که خودمو نجات بدم 

بعد به همه گفته این منو زده .جاهای خراشیده با ناخن رو هم نشون داده .کلا هر چی بگم قبول نمیکنه بخدا 

حتی میگم تو منو کم کم ماه ی بار کتکم میزنی اونم بدجور ، میگه حالا کسی ندونه فکر می‌کنه چقدر میزنمت. کلا اصلا قبول نمیکنه و.......

نمی‌دونم قلبم شکسته 

اما بازم هر سال براش تولد گرفتم 

بدی هاش خیلی زیاده .اما اصلا قبول نداره انگار خود شیفته هست همیشه منو مقصر می‌دونه مثلا چندین بار م ...

خب پس بیخیال نگیر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

لازم نیست پول قرض بگیری شیرینی و کادو بخریتو خونه موادش رو داری کیک ساده درست کن نداری ام هیچی.یه تب ...

خیلی محبت کردم اما نمی‌بینه 

اصلا همیشه از من ایراد میگیره میگه مثلا غذات رب زیاده یا در هر موردی .

یا همیشه منو برا هر چیزی مقصر می‌دونه .

بخدا خستم .

مواد کیک هم ندارم ی بچه کوچک هم دارم واقعا نمیتونم با بچه و بدون وسیله کیک درست کنم 

میگم اگه گفت تولد نگرفتی میگم از کجا پول بیارم من اگه پول داشتم که برای خودم دکتر میرفتم 

اینجوری بهتر نیست ؟؟؟؟

ب من درخواست دادید من متاسفانه پرخواست کسی رو قبول نمیکنم اگه سوالی داری ممنون میشم همینجا ازم بپرسی

گلم  در مورد شنود دستگاه بود که تو ی تاپیک نظر داده بودید 

وقتی دارید زندگی میکنید باهم این دلخوربودنا فقط جفتتون رواذیت میکنه یه شام خوب بپزید به خودتون وخونه ...

بدی هاش خیلی زیاده .اما اصلا قبول نداره انگار خود شیفته هست 

همیشه منو مقصر می‌دونه مثلا چندین بار منو کتک زده من حتی ی بار هم کتکش نزدم 

اما ی بار داشت خفم میکرد من بخدا از خودم خواستم دفاع کنم با ناخن هام چنگ زدم که خودمو نجات بدم 

بعد به همه گفته این منو زده .جاهای خراشیده با ناخن رو هم نشون داده .کلا هر چی بگم قبول نمیکنه بخدا 

حتی میگم تو منو کم کم ماه ی بار کتکم میزنی اونم بدجور ، میگه حالا کسی ندونه فکر می‌کنه چقدر میزنمت. کلا اصلا قبول نمیکنه و.......

نمی‌دونم قلبم شکسته 

اما بازم هر سال براش تولد گرفتم 

خیلی محبت کردم اما نمی‌بینه 

اصلا همیشه از من ایراد میگیره میگه مثلا غذات رب زیاده یا در هر موردی .

یا همیشه منو برا هر چیزی مقصر می‌دونه .

بخدا خستم .

مواد کیک هم ندارم ی بچه کوچک هم دارم واقعا نمیتونم با بچه و بدون وسیله کیک درست کنم 

میگم اگه گفت تولد نگرفتی میگم از کجا پول بیارم من اگه پول داشتم که برای خودم دکتر میرفتم 

اینجوری بهتر نیست ؟؟؟؟

گلم در مورد شنود دستگاه بود که تو ی تاپیک نظر داده بودید

ببین من اطلاعی ندارم زیاد ولی یکی از اشناهامون خودش برای ماشینش جی پی اس نصب کرده لود و میگف شنود هم داره اینا برای دزد 

ولی اگه میخای برو مغازهایی ک دزدگیر ماشین نصب میکنن بگو جی پی اس شنود دار میخام فک کنم اهنربایی هم داره اگه خوندی لایک کن پاک کنم