2777
2789
عنوان

روز هفتم انتقالمه

190 بازدید | 12 پست

حوصلم سر رفته ميخاي واي فاي روخاموش كنم ميگم ضرر داره ولي نميشه انتظارخيلي طولاني نيه اين ٧روز به اندازه ٧سال شد😭😭😭😭خسته شدم

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

یعنی الان بارداری؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم ميشه گفت هستم هم نه 😔😔بستگي به جواب ازمايش هفته بعد داره كه جنين تورحمم بگيره ورشد كنه

اره خيلي سخته هم انتظارش هم امپولاش حالا خداكنه مثبت بشه ديه تحمل اون همه امپول روندارم😭😭

واسه كنكور ثبتنام كردم ميخام درس بخونم ولي ميترسم استرس بگيرم وبد باشه واسه جنين ام

بچه هاجون من باردارم ولي وقتي اين پستوگذاشتم سر اولي بود ك منفي شد اين دومين انتقالم مثبت شد