2777
2789

حالم ازشون بهم میخوره منی که پریودم و خون بدنم رفته بیحال و بی جون یه گوشه افتادم باوزن ۴۲ و قد۱۷۰

😭دارم میمیراز اینکه زره ای زره ای بهم اهمیت نمیدن من قراره ۴ ماه دیگه عروسی کنم ولی زره ای براشون اهمیت نداره ک یکم بهم برسن ک ی خورده بدنم گوشت بگیره دیگ‌خسته شدم

میگم بزنم زیر همه چی و بهم بزنم چون دیگه خیلی ب روم اوردن ک مث خلال دندون میمونی

هرکیم ب مامانم میگ دخترت چقد لاغره و فلان میگه عههه بخدا انقد بهش میدیم میخوره خودش همینطوریه😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا دیگه نمیکشم😭

این چ زندگی نکبت باریه ک بخاطر ی لقمه نونم باید گریه کنم

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت پاشو درست کن بخور

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

تف تو روی اینجور خانواده ها که فقط زاییدن بلدن

سگم بلده بچه پس بندازه مهم بزرگ کردنشه 

عوضیای حمال

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

چی درتس کنم؟ وقتی نمیزارن

وا چرا نمیزارن

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

تف تو روی اینجور خانواده ها که فقط زاییدن بلدنسگم بلده بچه پس بندازه مهم بزرگ کردنشه عوضیای حمال

دارم اشک میریزم ب حال خودم گیر ی عده شمر افتادم😭

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

نه نمیدونه

سیاست داشته باش مثلا بگو دلم هوس فلان چیز کرده بیا باهم بریم بیرون