2777
2789

من تازه ازدواج کردم بخاطر محل کار شوهرم خونمون رفت یا استان دیگه و چندماه ی بار میریم سر می‌زنیم....

حالا قراره بعد از چندماه بریم به شهر خودمون به خانواده هامون سر بزنیم

(من و همسرم همشهری هستیم ولی فامیل نیستیم)

خلاصه که نصف خونه مادر خودم و نصف خونه مادر شوهرم میمونیم...بنظرتون از لحاظ کار کردن توی خونه و غذا درست کردن این چیزها چیکارکنم؟؟

(خواهر شوهرامم  با بچهاشون هستند اونا هم متاهلن ولی هرروز خونه مادرشوهرم هستند مهمانی ) مادرشوهرمم بخاطر اینکه بنده خدا زانوهایش رو عمل کرد هیچوقت نمی‌زارم ظرف بشوره یعنی اگه من پیشش باشم یا دخترانش هرکس بود ظرف میخوره ولی مادرشوهرم نه

کلا از لحاظ رفتاری بگید چطور هستید شما

کاربر قدیمی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دختراش انجام بدن هم شما و بیشتررش دخترهاش و شما مهمان وار باش و بیشتر ظرف بشور و اتاقی که هستی رو ...

بنظرت وسایلم را چیکارکنم ببرم خونه مادرم 

آخه بچه برادر شوهرم خیلی فضوله همش می‌ره به وسایل دست می‌زند نمیشه هم در را قفل کنم ناراحت میشن

کاربر قدیمی هستم

بنظرت وسایلم را چیکارکنم ببرم خونه مادرم آخه بچه برادر شوهرم خیلی فضوله همش می‌ره به وسایل دست می‌زن ...

آره بذار خونه مامانت. یکی دو دست لباس خونگی ببر خونه مادرشوهر

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

نه اینقدر خودتو خسته کن نه عین چسب بچسب زمین  به قول شوهرم هممون فردا پیر میشیم یه جوری رفتار کن که خودت اگه فردا روزی پیر شدی انتظار داری یکی باهات برخورد کنه و واقعا هم به این باور رسیدم اونایی که سلیطه بازی درآوردن پیر شدن همون بلا سرشون اومدو فقط میمردن راحت تر بودن یه کاری کن پیش خودت عذاب وجدان نداشته باشی♥️

نه اینقدر خودتو خسته کن نه عین چسب بچسب زمین به قول شوهرم هممون فردا پیر میشیم یه جوری رفتار کن که ...

دقیقا عزیزم بقول خودت آدم باید خاکی مهربون باشه اگر کسی هم قدر ندانه خدا بدونه کافیه

کاربر قدیمی هستم

باشه عزیزم معنی کفایت مذاکرات چیه؟ آیدیتون رو میگم

تو سریال جیران تیکه کلام وزیر ناصرالدین شاه بود

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ