مامی_کولوچه_کوشولو مدیر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 81 عنوان ازمون استخدامی سرایداری | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 36 پست دوستای برای ثبت نام ازمون سرایداری حتما باید عکس سال جدید باشه من عکس برای دوسال پیش دارم 1404/08/29 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_کولوچه_کوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 81 منم میخوام ثبت نام کنم اسی منابع چی خوندی منابعش دروس یازدهمه بیشترشهنوز شروع ب خوندن نکردم جزوه خلاصه پیدانکردم
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 11061 منابعش دروس یازدهمه بیشترشهنوز شروع ب خوندن نکردم جزوه خلاصه پیدانکردم موفق باشی اسی من سنم یه مقدار بالاست فکر نکنم قبول کنن ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7355 ۲۴ حیف تو نیست بااین جوونی بنظرم برا اموزگاری بخون❤️ ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7355 منابعش دروس یازدهمه بیشترشهنوز شروع ب خوندن نکردم جزوه خلاصه پیدانکردم یازدهم نیسکل دهم یازدهم دوازدهمه ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
مامی_کولوچه_کوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 81 موفق باشی اسی من سنم یه مقدار بالاست فکر نکنم قبول کنن متولد ۷۴به بعدبایدباشی
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7355 متولد ۷۴به بعدبایدباشی کدوم ماهش ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
مامی_کولوچه_کوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 81 حیف تو نیست بااین جوونی بنظرم برا اموزگاری بخون❤️ عزیزم دیپلم دارم فقط اموزگاری شرایطش فعلا ندارم دخترم یکسالشه زیادنمیتونم بشینم پای درس
مامی_کولوچه_کوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 81 بچه ها کارش چطوره برا خانما من ک ۳تاخاله های همسرم رفتن خدمتگزارشدن بدون ازمون فرزندشهیدبودن
مامی_کولوچه_کوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 81 یازدهم نیسکل دهم یازدهم دوازدهمه عه جدی
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7355 من باارشد میخوام شرکت کنم میزارن؟ تورو خدا نگوحداقل استخدامی شرکت کنمیخواهی با ارشد چای ببری بذاری جلو معلمی ک مدرکش لیسانسه ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
شاینا۹۶ عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2951 تورو خدا نگوحداقل استخدامی شرکت کنمیخواهی با ارشد چای ببری بذاری جلو معلمی ک مدرکش لیسانسه معلمی قبول شدم مصاحبه رد شدم باامتیاز بالا.چه میشه کرد وقتی هیچکس توجایگاهی که باید نیست میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
پریسا_۲۰ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7355 معلمی قبول شدم مصاحبه رد شدم باامتیاز بالا.چه میشه کرد وقتی هیچکس توجایگاهی که باید نیست سرایه داری ام مصاحبه داری ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻