2777
2789

من در برگشتم بعد ۵ سال به نی نی سایت 

می‌خوام راجب شوهرم بگم؛ 

من الان 3۹ سالمه و در ۳۳ سالگی ازدواج کردم

شوهرم ۳۵ سالشه وقتی با من ازدواج کرد ۲۹ سالش بود 

شوهرم پسر عمه خودمه از وقتی شوهرم ۱۹ سالش بود من

۲۳ سالم این پسر عمه ما پاشو کرد تو یک کفش باید با من ازدواج کنی منم اون زمان تو سرم پر بود از رویاها بزرگ از مهاجرت گرفته تا سفرها و ماشین های لوکس 

سطح توقعاتم در آسمان ها بود و این پسر عمه را حتی در سطح خودم نمی‌دیدم.

بعدش که شاغل شدم که دیگه اصلا پسر عمه را آدم حساب نمی‌کردم به معنای واقعی.

خلاصه تمام این سال‌ها گذشت من می‌گفتم «نه»

اونم منتظر من و همه کار می‌کرد تا در ۳۳ سالگیم بعد ۱۰ سال بهش جواب مثبت دادم

الان ۶ ساله ازدواج کردیم بچه دار نمیشیم مشکل از منه

در حال توافقات و انجام کارهاش 

برای آوردن ۲ تا بچه به فرزندخواندگی هستیم.

بحث بچه را رد بشیم ؛ 

من ۶ ساله هر لحظه حسرت میخورم چرا زودتر جواب «بله» ندادم..

شوهرم یک فرشته است. یک مرد واقعی.

همه جا و همه وقت هوای منو داره و همیشه پشتمه حتی وقتی کاملا مقصرم.. برای یک لاک زدنم ذوق می‌کنه.. هرکجا بره باید یک چیزی برام بخره و بیاد حتی در حد گیره سر..

هیچ وقت به خودم و خانواده توهین و بی احترامی نمیکنه..

مشکلات خانواده امو طعنه نمیزنه.. همیشه صبوره.. همیشه بی اخلاقی ها، بدخلقی ها، داد و بیداد ها و گیر دادن های الکی منو با مهربانی تحمل می‌کنه..

پایه هر دیوانه بازی هستش.. هیچ وقت نمی‌ذاره روز و شبت تکراری بگذره.. همیشه منو می‌بره بیرون از کوه و طبیعت گرفته تا پارک و شهربازی تا سفر و مسافرت تا امام زاده ها تا رستوران و کافه تا پیاده روی یا دور دور با ماشین.

هرجور ببپوشم ،هرکجا برم، با دوستام با خانواده ام هیچی نمیگه..هر تصمیمی بگیرم حمایتم می‌کنه..هر فعالیتی شروع کنم کمکم می‌کنه.. همیشه باهام حرف میزنه..خاطره میگه، اتفاقات طول روزش.. همیشه با حوصله شنونده حرفامه..

سر تو گوشی خیلی کم می‌کنه خیلی کم..  رمز گوشیش و همه کارت هاش و وسایلش تاریخ تولد منه .باهم پلی استیشن و دیگر بازی های حتی جسمی مثل والیبال ، بدمینتون ،...کل کل بازی می‌کنیم با هم فیلم و سریال هرروز میبینیم..تو کارها خونه بیشتر از من کار می‌کنه.. خرید ها بیرون و نانوایی و.. کارها تعمیرات ماشین و وسایل خانه 

و بنزین...، همه اش خودش انجام میده.

سرکار باشیم مدام زنگ میزنه و پیام میده.

گاهی با خودم میگم خدایا مگه میشه یک آدم این‌قدر خوب باشه!؟ گاهی میرم تو فکر و میگم خدایا مگه من چه کار خوبی کردم؟! که یهویی تو دلم گذاشتی جواب مثبت بدم.

همیشه ام خودمو سرزنش می‌کنم و می‌زنم تو سرم که چرا ۱۰ سال زندگیمو بخاطر توقعات بیجا و آدما ناسالم اطرافم 

افکار مزخرفم به بطالت گذراندم و بهش جواب مثبت ندادم..

همیشه ام خدا را شکر می‌کنم و مدام نذر میکنم و به نیازمندان کمک میکنم در این ۱۰ سال خسته نشد و پای من ماند.. وگرنه این همه خوبی سهم یکی دیگه می‌شد و 

من می‌ماندم و این همه مرد مریض تو جامعه

که تمام مغزشان و فکرشان شده رابطه جنسی ، خیانت، تنوع طلبی ، فساد ،....

خدایا شکرت.

دوستان به والله قسم مرد خوب هست 

فقط موقع انتخاب چشمانتان را باز کنید و کمتر به مادیات نگاه کنید.

من یک پرستار بخش مراقبت‌های ویژه خیلی مهربانم 🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم

دو تا فرشته اید که قسمت هم شدید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اخی عزیزممم

خیلی واست خوشحال شدمممم

حسرت قبلشم نخور تو زندگیتو کردی شایذ اونموقع اگه ازدثاج میکردی همش فکر میکردی میشه بهترم باشه

تو سن درستی ازدواج کردی و امیدوارم پایدار بمونید 💙🦋