2777
2789

که اگه شما خوب بودید تو این رشته و دانشگاه نبودید به اندازه کافی تلاش نکردید نسل 80 تنبله و.... 

من بقیه رو نمیدونم اما من تو مسیر کنکور روانشناسی سالمی برام نموند از جون مایه گذاشتم جایی که میخواستم قرار نگرفتم ولی اینجوری نبوده که تلاش نکنیم 

،

استاد اگه خوب باشه اهل تحقیر کردن نیست 

بگو تو هم اگه علمت بالا بود الان در حال درس دادن به ما نبودی

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهمیت نده بعضیاشون این مدلین عادت دارن به دانشجوها سرکوفت برنن چون زورشون میرسه و خودشون قبلا تحقیر شدن میخوان تلافی کنند

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وا پس خودش اینجا چکار میکنه؟ بگو اگه ما نبودیم اینجا برا دیوار درس میدادی؟ یا بگو خب استادش شمایی که بدرد نمیخوره .یا بگید مشخصه از استاداش که اینجا به درد نمیخوره یا اینکه سطح دانشگاه رو سطح اساتیدش مشخص میکنه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون