2777
2789

بدبختی هردکتری پیدا می کنیم یه نفر ناراضی باید باشه ازش چرااا

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیادن صبا توسلی شهاب الدینی اسدالله پور و خیلی های دیگه من خودم با شعبانی عمل داشتم اگه بینی طبیعی و ...

شهاب الدینی و اسدالله پور ک داغونههه کارشون

خیلی از دوروبریام دماغاشون ناکار شده مشکل تنفسی دارن

صبا توسلی نمیدونم

شهاب الدینی و اسدالله پور ک داغونههه کارشونخیلی از دوروبریام دماغاشون ناکار شده مشکل تنفسی دارنصبا ت ...

منم کارشون دوست ندارم ولی دیدم خیلی ها میرن پیششون

دکتر من از نظر تنفس و این چیزا عالیه 

منم کارشون دوست ندارم ولی دیدم خیلی ها میرن پیششوندکتر من از نظر تنفس و این چیزا عالیه

شعبانی بابله درسته؟ من نیمه فانتزی میخام بینیم گوشتیه نمیدونم پیش چ دکتری برم

ب نظرم ساری حسامی بهتره از بقیه

شعبانی بابله درسته؟ من نیمه فانتزی میخام بینیم گوشتیه نمیدونم پیش چ دکتری برمب نظرم ساری حسامی بهتره ...

آره بینی من ترکیبی بود بیشتر استخوانی با نوک گرد 

رفتی مطبش قبلا؟ اگه نرفتی برو ببین از اونایی که چند ماهه عمل شدن بپرس راضین یا نه 

اینم قبل عمل بگو اگه میشه پره ها رو برات برش ندن 

بدبختی هردکتری پیدا می کنیم یه نفر ناراضی باید باشه ازش چرااا

وای من چندین ماه دنبالشم 

هرچی پیدا میکنیم باز کلی نار رضایتی داره 

یکی مثل صبا توسلی هم کلی رضایت داره کلی نا رضایتی ادم نمیدونه چیکار کنه 

زیادن صبا توسلی شایگانشهاب الدینی اسدالله پور و خیلی های دیگه من خودم با شعبانی عمل داشتم اگه بینی ط ...

نمونه کارای شایگان خیلی دوست دارم ولی خیلی ازش ندیدم بگن کلا نارضایتی و رضایت هاش چطوره 

وای من چندین ماه دنبالشم هرچی پیدا میکنیم باز کلی نار رضایتی داره یکی مثل صبا توسلی هم کلی رضایت دار ...

دقیقاً پیدا می کنم همچین که دیگه می خوام تصمیم نهایی را بگیرم یکدفعه یکی پیدا میشه که ناراضی بوده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨