2777
2789

واااقعا دیگه آخرشه

میون یه مشت شیطان صفت گیر افتادیم

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

اکثرا همینیم 

خودمون هستیم و خودمون

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثرا همینیم خودمون هستیم و خودمون

نه والا من هرکیو میبینم از یک چیزی بلاخره شانس آورده مثلا خانوادش باعث بدبختیش هستن ولی غریبه ها رفیق هایی داره بیا ببین 

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

با تمام وجود درکت میکنم امروز داداش تنیم بهمون پشت کرد با خواهرای ناتنی سر دو قرون پول ارث :)و اشک م ...

من که بابام مامانم زندن هنوز خواهرم حرص ارث میراث برشداشته

بقول اون شاهه تو فیلم کمال الملک هاما چیزمان باید به هاما چیزمان بیاید

بعد میگن چرا ناشکری میکنی

من که بابام مامانم زندن هنوز خواهرم حرص ارث میراث برشداشته

وای سایتشون همیشه بالا سرتون ولی حتما با مامان بابات صحبت کن بگو از الان تقسیم مال اموال کنن یا تنظیم کنن هرکی به اندازه سهم ببره از ارث بعدها میشه قوز بالا قوز مثل ما  

وای سایتشون همیشه بالا سرتون ولی حتما با مامان بابات صحبت کن بگو از الان تقسیم مال اموال کنن یا تنظی ...

انشالله همچنین مادرشما 

نمیدونم چی به خورد اینا داده که دارن کل زندگیمون فدای خودشو شوهرش میکنند هر چیم میگی حالیشون نمیشه انگار با دیوار حرف میزنی

انشالله همچنین مادرشما نمیدونم چی به خورد اینا داده که دارن کل زندگیمون فدای خودشو شوهرش میکنند هر چ ...

حتما یه وکیل خبره و خوب صحبت کن که راهنماییت کنه الان در قالب لباس خرگوشن جلو پدر مادر بعدها گرگ میشن برات 

بعد با وکیل صحبت کن که با پدر مادرت صحبت کنن اینجوری زودتر متقاعد میشن

من الان ۵ ساله پدرم رفته ولی هنوز نتونستیم ارثیه رو اوکی کنیم به خاطر دوتا خواهر ناتنی امروزم دعوامون شد باهاشون به مادرم فحش دادن ابرو ریزی کردن تو دفتر ثبت اسناد کار به اینجاها نکشه دیگه اینکارو کنی

حتما یه وکیل خبره و خوب صحبت کن که راهنماییت کنه الان در قالب لباس خرگوشن جلو پدر مادر بعدها گرگ میش ...

دقیقااا من همینو میگم اینا الان اینجوری میکنند وای به حال اینکه منو تنها گیر بیارن

زمین و ماشین فروختیم جهیزیه تاریخی دادن به خانوم که همه میگفتن فلانی مگه تک دختره باز الان نصف حقوق بازنشستگی چیه برای اینا ترشی رب خرید میکنه مامانم به من که میرسه میشه هیچی ندار الانم دارن مته روی زندگی ما میرن بفروشیم بریم شهرستان کم کم خونه ام به نامشون بزنه به من هیچی نرسه

شماهم وکیل بگیرید شکایت کنید زودتر کاراتون پیش میره