2777
2789

مثلا عید قربون کاش ما میرفتیم سر خاک عزیزامون و اونا از خاک بلند میشدن شاید اینقدر حسرت نداشتنشون قلبمونو به اتیش نمیکشید شاید دیگه گریه نمیکردم که مامانم قبل فوتش چه رازی رو میخواست بهم بگه که نشد شاید دیگه حسرت بغلشو بوییدنشو بوسیدنشو نمیکشیدم اونوقت ساعتها بغلش میکردم از ته دل زار میزدم و به امید دیدارش تا سال بعد نفس میکشیدم….

امروز خیلی دلم گرفته قلبم غم عجیبی داره مامانمو میخوام خواهرمو میخوام چقدر برنامه داشتیم چقدر جای نرفته چقدر کار نکرده روزی که کمد خواهرمو باز کردم نصف لباساش اتیکت داشت همونایی که با هم خریدیم همونایی که تو اتاق پرو خودم براش نظر دادم….

وای چقدر داغ عزیز سخته خدایا گفتی صبر میدی کجاس صبرت که وعده دادی من دارم دق میکنم از صبح ساعت ۶ گریه کردم دیگه سرم داره منفجر میشه ولی دلم اروم نمیشه حالم بده امروز از ته دل التماس خدا رو کردم منو هم ببره من بدون مامانم نمیتونم غم عالم روی قلبم ریخته دیگه تاب و توان ندارم خدایا بسه😭😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدل رحمتشون کنه عزیزدلم آی گفتی داغ دبمو تازه کردی منم دلم بابامو میخواد همونجور مثل سابق صدام کنه ب ...

بمیرم برای دلت خدا باباتو رحمت کنه

من از صبح صدای مامانم تو گوشمه خیلی دلتنگشم😭

هر دو سرطان

روحشان درآرامش،خدابه دلت آرامش بده،چه بد هردو سرطان ،ببخشید سرطان سینه ؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

خدا این مریضیو از زمین برداره بیچاره بابای منو هم این مریضی ازمون گرفت😭 کاش من به جای بابام میمردم هممون به بابام احتیاج داشتیم ولی کسی منو احتیاج نداره

کاش چشمام کور میشد گوشام کر میشد اون شب رو نمیدیدم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
مرسی عزیزدلم خدا صبرت بده داغ عزیز سخته یه تیکه از قلبت از بین میره جاش خالی میمونه

شما بابات چند وقته فوت شده؟ خدا بهت صبر داده؟ به من نداده شاید از بیرون نشون ندم ولی از درون دارم متلاشی میشم از فکر از گریه های پنهونی دوست دارم با تمام توانم فریاد بزنم بگم خدایا چراااااااا

من به شوق دیدن مامانم دوست دارم بمیرم همش میگم خدایا نکنه اون دنیا همو نبینیم نکنه الکی باشه پس من چ ...

چرا نبینیم مطمین باش اون دنیا کنار هم هستید خدا خیلی مهربونه ولی باید جوری زندگی کنیم که اون دنیا روحمون اینقدر پاک و ازاد باشه این آزادی رو داشته باشیم

شما بابات چند وقته فوت شده؟ خدا بهت صبر داده؟ به من نداده شاید از بیرون نشون ندم ولی از درون دارم مت ...

یک ساله عزیزم وقتی میرم خونشون ،تو مناسبت ها ، جای خالیش عجیب حس میشه و اذیت کننده است ولی چاره چیه میگذرونیم