2777
2789

سلامممم ازونجایی که تصمیم گرفتم یه تحول خوشگل به زندگیم بدم و یکی از پلن هام تغذیه و تناسب بود باید سبک تغذیم و  اصلاح میکردم

😁البته تازه شروع کردم ولی خب هیچوقت برای شروع دیر نیست 

ناهار امروز من کباب تابه ای بدون روغن بود درکنارش سیب زمینی اب شده  و چندحلقه فلفل دلمه ای رو گریل کردم و روشون سس رب انار زدم درکنار سبزیجات سرو کردم😍 بدون نون و برنج  

شام دیشب هم مفید بوددد و نون و برنج نخوردم 

الان عکسشو میزارم 

شما ناهار چی داشتید؟

پ.ن:ازونجایی که من دلم میخاد حال خوبمو با بقیه مشترک بشم لطفا وایب منفی ندین با تشکر🧘🏻‍♀️😍👀

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بدون ذره ای روغن سرخ کردنی یا غیرر

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینم😍

ارسال کردم منتظرم سایت آپلود کنه🫠

بچها چرا عکسه نیومد؟

ععی جان عزیزم موفق باشی

مرسی عزیزمم

ادامه بده این رمز موفقیتته

ممنونممم

کبابارو چجوری سرخ کردی پس مزشون خوب بود

گوشت چرخ کرده +پیاز رنده شده * آبشون بگیر*

و ادویه ها ورزش دادم

بعد توی تابه گریل کردم زیرشو کم کردم خود گوشت کم کم چربی شو انداخت درکنارش سیب زمینی هارو و فلفل دلمه ای هارو اضافه کردم  گذاشتم با شعله متوسط بپزه اصلا سرخ نشد 

اخر سر هم رب انار و با اب مخلوط کردم* به اندازه * به گوشت و سبزیجات روی گاز اضافه کردم

منم تقریبا همیشه سالم میخورماین واسه چند روز پیشا بود 🦦

عزیزم عالیه😍😍 رسپی این غذارو میدی؟

گوشت چرخ کرده +پیاز رنده شده * آبشون بگیر*و ادویه ها ورزش دادمبعد توی تابه گریل کردم زیرشو کم کردم خ ...

و خوب حتما منم امتحانش میکنم 😍♥️

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.