2777
2789
عنوان

حق دارم از مادرشوهرم ناراحت باشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو چون با مادرشوهرت بدی یا خوشت نمیاد ازشون.هرکی از خانواده شوهر طرفداری کنه به تو بر میخوره.وگرن ...

خدا شاهده من اصلا با مادرشوهرم بد نیستم اون با من خوب نیس 

اتفاقا همه منو ب خوبی و خوش برخوردی میشناسن ولی مادرشوهرم ی ادم نمک نشناس هس 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

آره مادرشوهرم خیلی خوبه.مادرم هم با عروس هاش خیلی خوبه.همه باید با مادرشوهرم بجنگند چون تو رو خوشحال ...

😐😐😐من مادرشوهرای زیادی دیدم ک واقعا مهربونن 

خدا شاهده من اصلا با مادرشوهرم بد نیستم اون با من خوب نیس اتفاقا همه منو ب خوبی و خوش برخوردی میشناس ...

من با زندگی شخصی شما کاری ندارم ولی من شانس آوردم اصلا دخالتی تو زندگیم ندارن برام خونه خریدن شوهرم منو اذیت کنه به مادرشوهرم میگم...ولی خب هیچ وقت جای مادرم نیس گاهی هم کارایی میکنه که کفرم رو درمیاره ولی قلبش پاکه.وقتی بچم گریه کنه اونم پا به پای دخترم گریه میکنه.دخترش مرده خودم میبرمش دکتر

خب تو چون با مادرشوهرت بدی یا خوشت نمیاد ازشون.هرکی از خانواده شوهر طرفداری کنه به تو بر میخوره.وگرن ...

مادرشوهر من سکته کرد من یکهفته تو زمستون تو شهر غریب بالا سرش بودم نصف بدنش فلج بود من ازش نگه داری کردم چندبار عمل کرد من مراقبش بودم 

ولی وقتی من بچم سقط شد اومد خونم دید حال منو گفت جلو شکمت نگرفتی بچمو سقط کردی 

باردار شدم تو کل بارداری یکبار حتی ی لیوان اب دست من نداد با اینکه میتونست

زایمان کردم اومد خونم گفت گوشت نخور تا بچت زردی نگیرع درصورتی ک بچم زردی نداشت فقط میخاست شوهرم برام گوسفند نگیره میگفت برای چی تشک نو انداختی برا خودت کثیف میشع بازم بگم یا متوجه شدی

من با زندگی شخصی شما کاری ندارم ولی من شانس آوردم اصلا دخالتی تو زندگیم ندارن برام خونه خریدن شوهرم ...

برا منم شوهرم اجازه دخالت نمیده 

خب تو مادرشوهر خودتو دیدی خوبه فکر میکنی همه خوبن 

مادرشوهر من دید من میخام اب بریزم پای نوزادمو بشورم دست زده بوذ ب کمر وایساده بود ب خودش زحمت نداد اب بریزه رو دست من

آره حق داری ناراحت شی ولی مستقیم بهش نگو

اگه میتونی فراموش کنی که اصن بروش نیار و دیگه رازهاتونو بهش نگید اگه تو دلت میمونه بهش بگو فلانی اومد بهم تبریک گفت تعجب کردم میدونه گفت از همسایه مادرشوهرت شنیدم!

ای بابا تو دیگه خیلی بدشانسی...بعضی ها قدر نشناسن.

خونه من خیلی بزرگه سالنش با ی بخاری گرم نمیشه شهرمونم ب شدت سرده ی بدهی شوهرم بالا اورده نمیتونه فعلا بخاری بخره من بچم از تو اتاق در نمیارم مادرشوهرم ی بخاری داره ک استفاده نمیکنه یکبار نگفت ببر دستت باشه زمستونه بچت سرما نخورع

دیشب رفتم خونش مامانش هم اونجا بود مامانش گفت فردا ناهار بیا اینحا مادرشوهرم گفت روغن ندارم😑مامانش گفت فردا میگیرم خوذم گفت حالا تا فردا 

من ک تو کل بارداریم از این خیری ندیدم از این ب بعدم نمیخام ببینم ولی اون توقع داره من براش همه کار کنم