2777
2789

وا😐

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن بابا

ولی برام سواله چرا بازوهاش و کتفش همیشه خیسو عرقیه😑😨

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خوبه که ، هنوز فرصت بازی پیدا نکرده

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

رحیم همون پسر نجارس؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خیلی قشنگه که،من از فیلم تاسیان یا سووشون که اکثرا پسندیدن اصلا خوشم نیومد،و اصلا هم سبک بازی ترلان پروانه که شبیه ماسته باب میلم نبودولی معلومه کارگردان بسیار کار کشتست خیلی فیلم خوبی با بازیگرای توانایی درست کرده

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

مقصر کارگردانه که دقیقا عین دیالوگ رمان رو داده بازیگر بگه که اینجوری غیرحرفه ای شده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ن باباولی برام سواله چرا بازوهاش و کتفش همیشه خیسو عرقیه😑😨

خب داره زحمت میکشه کار میکنه🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

مقصر کارگردانه که دقیقا عین دیالوگ رمان رو داده بازیگر بگه که اینجوری غیرحرفه ای شده

آره اگه یوسف پیامبر میدادن این بسازه کلا دو قسمت میشد

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دقیقا خواستم بگم خواسته عین رمان باشه اما خوب در نمیاد

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
آره اگه یوسف پیامبر میدادن این بسازه کلا دو قسمت میشد

نبابا هزار قسمت میشد😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خب داره زحمت میکشه کار میکنه🤣🤣🤣

اونجایی ک محبوبه ی شبو گذاشت داخل لباسش دیدی؟

قیافه محبوبه شب وقتی رفت داخل رحیم:

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دقیقا خواستم بگم خواسته عین رمان باشه اما خوب در نمیاد

دیالوگای همشون

لاله اسکندری و ترلان پروانه هم یجاهایی زیادی مصنوعی میشن