2777
2789
عنوان

بیاین ببینین نامزدم بهم چی گفت🤬‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 41 پست
حالا تبریک گفتن و نگفتنت و کار ندارم ولی زشته بهش پرنسس گفتی!! برا خودتم بده ها یعنی با یه پرنسس نام ...

خب رفتارای دخترونه نشون نده منم نگم پرنسس 

قبلا پسرا ناز دخترا رو می‌کشیدن الان برعکس شده باید ما ناز بکشیم

حالا تبریک گفتن و نگفتنت و کار ندارم ولی زشته بهش پرنسس گفتی!! برا خودتم بده ها یعنی با یه پرنسس نام ...

حرفت از همه جهت درسته👌🏻

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا گیریم من تبریک نگفتماین پرنسس بازیا واسه چشهکه اینقدر. بحث. رو کشش داد

دیگ تا هرچیزی میشع ی پرنسس نبندین ب این مردا بیچاره‌...سنگ نیستن ک اونام آدمن محبت میخان حالا دلش میخاسته پارتنرش ی تبریک بگ دلش خوش بشع..‌‌

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
میگم اصلا من نگفتمچرا باید کشش بدهو کل روز پیام نده

خوب اونم ازت به انتظاراتی داره دیگ دختر تو نمیتونی بگی همش حق بامنه اون مقصر انتظارات دوطرفه بابد حل بشه

دیگ تا هرچیزی میشع ی پرنسس نبندین ب این مردا بیچاره‌...سنگ نیستن ک اونام آدمن محبت میخان حالا دلش می ...

بخدا وقتی دوست بودیم روز دوس پسر یادم نبود کیه اصلا نمیدونستم همچین روزی وجود داره 

بهش تبریک نگفته بودم قهر کرد

میگم اصلا من نگفتمچرا باید کشش بدهو کل روز پیام نده

خب گفتین پرنسس حرف بدیه شاید شوخیش اوکی باشه ولی جدی بگی توهین کردی به طرف و یه طوری بهش گفتی تو مرد نیستی 😂 بعد این همه منتظر تبریک شما بوده دلش شکسته ناراحت شده و به نظر من حق داره

اینو متقابل به شما بگن ناراحت نمیشین؟

خب باشه من اصلا نگفتممثل دخترا نباید موضوع رو کش میداد

اره تو درست میگی

مشکلت اینه نمیخوای زیر بار اشتباهت بری و قبولش کنی مرغت ی پا داره

بخدا وقتی دوست بودیم روز دوس پسر یادم نبود کیه اصلا نمیدونستم همچین روزی وجود داره بهش تبریک نگفته ب ...

مونده بودی رو دست خانوادت؟

خب چرا زنش شدی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اووو واسه یه تبریک چقد سخت گرفتیالبته کار پسرم اشتباه بوده هی منتظر بوده تبریک بهش بگیولش کن سر این ...

همینو میگم منم

رفتارش دخترونه نیس خدایی؟

کل روز رو معمولی پیام بده بعد شبش بگو ازت انتظار تبریک داشتم ولی ندادی منم دلیلامو میگفتم تموم میشد میرفت

بخدا وقتی دوست بودیم روز دوس پسر یادم نبود کیه اصلا نمیدونستم همچین روزی وجود داره بهش تبریک نگفته ب ...

خب پس ادمیه ک مناسبتا مهمه براش...شمام اگ فک میکنی درسته رفتارت ک ادامه بده....طبعا اونم سرد میشه و تایکی روز مرد یا مناسبتی رو تبریک بگ بهش کشش پیدا میکنه ب اون

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه