2777
2789

کارهای بانکی و اداری و اینکه چطور قرارداد تنظیم کنید

کارهای زیبایی مختلفی که هست برندهای آرایشی و تکنیک های میکاپ و...

اطلاعات عمومی مثل اسم و مدل اکثر ماشینها،منوی کافه رستوران ها،ادمینی و کار با سیستم و از اینجور چیزا

من حس میکنم نسبت به سنم خیلی بی دست و پام و اطلاعات ندارم جایی بخوام برم استرس دارم ضایع بشم چون خیلی از آیتم های منوی یه رستوران یا کافه رو بلد نیستم و تا حالا امتحان نکردم یا حتی برای کار با ساده ترین اپ های گوشی و لپ تاپ آماتورم اسم خیلی از ماشینکاری بلد نیستم و کلا داغونم

عادیه منم همه اینارو در حد نرمال بلدم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین ها منظورم بود اشتباهی ماشینکاری تایپ شده

اینکه تنهام همیشه هم بی تاثیر نیست ادم دوست و رفیق داشته باشه یا تو اکیپ باشه بیشتر کافه رستوران میره و خرید میکنه از بقیه هم یاد میگیره 

منم مصه تو اصلا بلد نیستم دلیلم برایه بلد بودنشون نیست

خب ب چ دردم می‌خوره همه ی ماشینار‌ بشناسم وقتی ماشینم ی چیز دیگس یا اصن ندارم

اینقد تو کافه ها اسمایه عجیب غریب ‌‌الکی اضافه کردن ک هیچکس نمیدونه ن فقط تو عزیزم 

حالا ی خوبی ک داره اینه ک چون خوشگل و خوش پوشم وقتی بلد نباشم انگار عیب نمی‌دونن چیزیو ندونم 

ولی وای اگ ساده پوش باشه آدم فک میکنن منگله 😒

یاد میگیری کم کم نگران نباش

تاوقتی سر و‌کارت به اینچیزا نخورده خوب معلومه یاد نمیگیری

کافه اینا که کاری نداره هربار با دوستات باهم برین و یچیزی سفارش بده یا از همونی که سفارشتو میگیره بپرس چیه دقیقا

کارای بانکی هم که کاری نداره میری میپرسی بهت میگن چیکار کنی

ماشین و ایناهم زیاد مهم نیست کم کم به گوشت میخوره یا خودت جذب میشی میری سرچ میکنی دیگه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

عادیه منم همه اینارو در حد نرمال بلدم

آخه نرمال یعنی در چه حد 

مثلا شما میتونی کارهای ادمینی انجام بدی؟ 

کارهای اداری و بانکی رو مستقل میتونی انجام بدی یا مدام از اطرافیان سوال میکنی برات توضیح بدن

آخه نرمال یعنی در چه حد مثلا شما میتونی کارهای ادمینی انجام بدی؟ کارهای اداری و بانکی رو مستقل میتون ...

ادمینی یه دوره دیدم ولی عملی انجام ندادم کار بانکی ام تاحالا راهم نیفتاده فقط حساب باز کردم اونم بیشترش با اپلیکیشن بود نشستم همونجا و بعدم یه فرم پر کردم اگر نمیدونستم فرم چیزی از کارمندش میپرسیدم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

مگ ادم باید همه چیو کامل بلد باشه منم اسم بیشتر ماشینارو نمیدونم اولا شاید خجالت میکشیدم الان راحت میپرسم کارای بانکی و اداری هم نمیدونم چرا استرس میگیرم ولی اگ مجبور باشم انجام میدم

میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد  در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد