2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما پسرتون چنل یوتیوب داشت؟ به نتیجه رسید؟میشه یکم راهنماییم کنید اگر بشه میخوام شروع کنم

سلام بله ،اما هنوز مانیتایز نشده عزیزم،علتش هم این بود که ویدئو لانگ کم می‌گذاشت و واچ تایمش هنوز پر نشده

سلام بله ،اما هنوز مانیتایز نشده عزیزم،علتش هم این بود که ویدئو لانگ کم می‌گذاشت و واچ تایمش هنوز پر ...

بازدیداش خوب بوده تو یوتیوب فارسی؟

راستش منم میخواستم کلا شورتس بزارم ، پس حتما باید ویدیو لانگ داشته باشم؟

بازدیداش خوب بوده تو یوتیوب فارسی؟راستش منم میخواستم کلا شورتس بزارم ، پس حتما باید ویدیو لانگ داشته ...

یک ساله شروع کرده بازدید شورت ویدیوهاش حداقل۵۰۰۰تا حداکثر ۲۰۰/۰۰۰تا 

بازدید لانگش متوسط ۹۰۰-۱۰۰۰بازدید 

الان ۷۶۰۰ تا سابسکرایبر داره

ببین اگه میخوای شروع کنی هر روز شورت بزار هفته ای یک یا دو تا لانگ،لانگهات به نظرم زیر ده دقیقه و بالای هست دقیقه باشه ،تامنیل حرفه ای و جذاب بزن ،کپی رایت رو هم خیلی رعایت کن،ویدئو دیگران رو نزار چون مانیتایز نمیشه،هوش مصنوعی خالی مانیتایز نمیشه مگه اینکه اکت بری بهش

بازدیداش خوب بوده تو یوتیوب فارسی؟راستش منم میخواستم کلا شورتس بزارم ، پس حتما باید ویدیو لانگ داشته ...

نه اگه ویدیو های شورتت میلیونی بخوره میتونی مانیتایز بشی اما کار خیلی سختیه 

یک ساله شروع کرده بازدید شورت ویدیوهاش حداقل۵۰۰۰تا حداکثر ۲۰۰/۰۰۰تا بازدید لانگش متوسط ۹۰۰-۱۰۰۰بازدی ...

من تو فکر این بودم کلا بدون چهره ویدیو بزارم از خودم ولی خب قطعا خودم ضبطشون میکنم

ولی واقعا سخته اینطوری

اگه نخوام چهرمو نشون بدم مجبورم همون شورتس بزارم بیشتر