2777
2789
یه عکس فرستادم‌برات ببین

اوه اوه چه قرمز شده لابد خیلی فشار داد آب سرد هم خوبه بزن به صورتت تا شب چند بار کمرنگ تر میشه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اوه اوه چه قرمز شده لابد خیلی فشار داد آب سرد هم خوبه بزن به صورتت تا شب چند بار کمرنگ تر میشه

چند روز قبل خودم زیر پوستیا رو دراوردم قرمز بود الان قرمز تر شد وای ینی رنگش به حالت اول برمیگرده خدایا گو خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز قبل خودم زیر پوستیا رو دراوردم قرمز بود الان قرمز تر شد وای ینی رنگش به حالت اول برمیگرده خد ...

نحوزه فشار دادن خود آدم با فیشیال کار فرق داره من هر موقع خودم فشار میدم چند روزی قرمز ولی تو فیشیال نهایت تا صبح روز بعد یا شبش

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

نحوزه فشار دادن خود آدم با فیشیال کار فرق داره من هر موقع خودم فشار میدم چند روزی قرمز ولی تو فیشیال ...

یه اتوصورت بود که زد اونو محکم میکشید از اون قرمز شد

یه اتوصورت بود که زد اونو محکم میکشید از اون قرمز شد

عیب نداره خوب میشه نگران نباش 

تورو خدا دعا کن قول بده که دعا میکنی که خوب بشه اجی

خوب میشه بخدا 😂 انقدر نگران نباش باشه قول

ضد افتاب بزنم؟

نه هیچی نزن فعلا چون منافذ در اثر فیشیال باز شدن آرایش هم نکن تا دو روز اصلاح هم نکن

مرسی اجی 😙من از وقتی ازدواج کردم اومدم شهر دیگه دوستی ندارم اینجا درد ودل میکنم شما اهل کدوم شهری

من اهل کرمانشاهم ولی تهران زندگی میکنم 

وای الان راضی؟ 

چقد شد 

چند وقت پیش به ذهنم افتاده بود برم فشیال نرفتم خوبه؟

چه قرمز شده

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین