2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی ایا من درست فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 28 پست

عزیزم زمانی که شما در این رابطه با ایشان صحبت کردید و اهمیت نداده؛  توجه نکنید ولی شما همچنان به ایشان سلام کنید چه جواب بدهند ،چه ندهند. 

در این رابطه اگر باعث ناراحتی تان میشود از فردی که حرف شنوی دارد کمک بخواهید اگر اهل مسجد و نماز است از روحانی و پیشنماز هم میتوانی یاری بگیری.

شما مسئول رفتار و تغییر اعمال کسی نیستید ولی در مورد جذب نحوست به آنچه که فکر کنید برایتان پیش می‌آید. 

پس لطفا سلام پدرتان را به نحوست زندگی تان ارتباط ندهید و هایش کنید .انشالله پدرتان تغییر رویه بدهد و برای شما نیز بهترین ها پیش آید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حالا درسته کارشون درست نیست ولی حرف شما در مورد پدرت  که بیشعوریه خیلی بدتر هست و فکر کنم ...

نوشتم کارش بیشعوریه نه خودش

والا اینجا مادر شوهر و جاری وپ نگاهشون کنه سی روز تاپیک میزنن 

من ۴۴ساله دارم هر روز این صحنه رو میبینم و برام خیلی دردناکه از همه بدتر اینکه دقت کن خودش میدونه کارش بده چون اگه یکی باشه مهمون یا غریبه اطرافش باشه جواب میده

🌿 ۱. رفتار پدرتان احتمالاً "شیطانی" یا "نحوست‌آور" نیست اینکه کسی جواب سلام نمی‌دهد، گناه یا بی ...

ممنون ولی خودشم میدونه کارش بده و وقتی غریبه و مهمون اطراف باشه جواب میده خیلی زور داره خدایی وقتی هر روز هم چندین بار تکرار میشه

عزیزم زمانی که شما در این رابطه با ایشان صحبت کردید و اهمیت نداده؛  توجه نکنید ولی شما همچنان ب ...

نه اهلش نیس

امیدوارم رفتارشو عوض کنه ازار دهندست

کلی در شبانه روز ادم مشکلات داره زیر سقف هم ادم بخواد کام بقیه رو تلخ کنه و بشه قوزبالاقوز واقعا درست نیس که نیس

من فکر میکنم این وسواس و نشخوار فکری شما بیشتر اون گناه داره آزار میده خانواده تونو

مشخصه در جوار همچین ادمی زندگی نکردی که عواقب دردناکشو نچشیدی 

هیچ چیز بدتر از سردی خانواده نیس