2777
2789
عنوان

خانوما چطور بفهمیم طرف مقابل پولدارهه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 36 پست
آدم خوبیه این که سر کار نمیره هم تازه با شرکیش بهم خوردن راجب کار قبلیش نمیدونم زیاد خوب من از خودشو ...

هنوز که باهاش آشنا نشدی ببینی چطوریه 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

هنوز که باهاش آشنا نشدی ببینی چطوریه

میگم مادربزرگش همسایمونه خیلی وقته میشناسمش 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صد بی پول

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بی کیفیت ترین ماشین جهان داره به نظرت پولدار؟!!!

از خریدای انچنانی که میکنه 

از رستورانا لوکسی که میره 

از کادوهایی که برا من خریده 

اصلا خیلی گیج شدم‌....

از خریدای انچنانی که میکنه از رستورانا لوکسی که میره از کادوهایی که برا من خریده اصلا خیلی گیج شدم‌. ...

همش شوافه که بگه پولدار

پولدار بود خونه مجردی داشت 

کادو چی خریده برات ؟

هرکی مخالفه ریپ نزنه حوصله ندارم

همینکه ضبط و شیشه دودی داره اره خیلی خفن و پولدار

فقط اینا نیستش که 

خیلی سر چیزای الکی خرج میکنه

چنند میلیون فقط پول باشگاشه

داره یک مغازه میزنه با رفیقش کل سرمایش با اونه 

نمیدونم حتی مولشو از کجا میاره 

من یه دوستپسر اینطوری دوران جاهلیتم داشتم مادر بدبختش نون و رب میخورد محتاج نون شب بودن کار نمیکرد م ...

اه اه فکرده یه روده ازش اویزونه دیگه باید دخترا براش ایفون بخرن اون دخترا دیگه چقد داغون بودن براهمچین پسر داغونی محلش که میدادن هیچ ایفونم میخریدن

همش شوافه که بگه پولدارپولدار بود خونه مجردی داشت کادو چی خریده برات ؟هرکی مخالفه ریپ نزنه حوصله ندا ...

چند وقت پیش یکدونه باکس خریده بود  حدود ۵ میلیون 

رفته برا من عطر خریده  ۴ میلیون 

منو یکبار شام دعوت کرد  یادم نیست چند گرون شد 

گیتار خریده برام نمیدونم چقدر شده ولی خیلی گرونه