2777
2789

دوستاش هم پولدارن هم فقیر 

پدر مادرش طلاق گرفتن 

پیش مادر بزرگش زندگی میکنه 

خونه مادر بزرگشونم تو محله ی ما هستش 

ماشینش پرایدع هستش 

ولی خوب ظبط و اینا داره شیشه هاش دودیه 

پول خرج میکنه براش 

سر کار نمیره ولی لباس و اینا زیاد داره 

چند مدل ساعت داره فقط 

نمیدونم گیج‌شدم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پولدار نیست فقیره فقیر بودن عیب نیست ولی اینکه با این شرایطش به جای کار و تلاش دنبال دختر بازی و خفن نشون دادن خودشه خود حماقته 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

من یه دوستپسر اینطوری دوران جاهلیتم داشتم مادر بدبختش نون و رب میخورد محتاج نون شب بودن کار نمیکرد میرفت مخ دخترای پولدارو میزد چون قیافه داشت براش آیفون میخریدن 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

همینکه سرکار نمیره هگخودش دلیل محکمی برا رده

میره سرکار فعلا نمیره گفت شریک داشته و اینا به مشکل خوردن قبل از ورود من به رابطه اش میرفت 

😐😐😐 ینی به نظرت کیس پولدارو خوبیه؟!

آدم خوبیه ازش خوشم اومده میخوام بدونم پولدار هست یانه 

پولدار نیست فقیره فقیر بودن عیب نیست ولی اینکه با این شرایطش به جای کار و تلاش دنبال دختر بازی و خفن ...

آدم خوبیه این که سر کار نمیره هم تازه با شرکیش بهم خوردن راجب کار قبلیش نمیدونم زیاد 

خوب من از خودشو شخصیتش خوشم اومده