2777
2789
عنوان

راجب درآمد طرف کی صحبت کنیم

146 بازدید | 12 پست

تو قرار چندوم زشته تو قرار اول صحبت کنیم 

فقط برای کسایی که ازدواج میکنن هستش 

زشته با رلمون راجب اینجور مسائل صحبت کنیم ؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

جلسه ی دوم‌ به بعد خواستگاری اوکی

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خخخخ درآمد رل به ما چه مگ شوهره

کلا نباید پرسید ؟ 

آخه بلاخره تا آخر که رلمون نیست 

قصدمون جدیه ما موندیم اومد خاستگاری در امدش اون جور که من دوست داشتم نبود نمیشه که جواب نه بدیم

کلا نباید پرسید ؟ آخه بلاخره تا آخر که رلمون نیست قصدمون جدیه ما موندیم اومد خاستگاری در امدش اون جو ...

حالا اگه بیاد 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اگه قصدت ازدواجه، بپرس. اگر از رل زدن قصدت تیغ زنیه ،بپرس.

قصدم جدیه برا رابطه میخوایم ازدواج کنیم قصد اونم جدیه

با اگه که زندگی نمیکنم ما فرضو بر این میزاریم که میاد

خب پس جلو بیاد

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

کلا نباید پرسید ؟ آخه بلاخره تا آخر که رلمون نیست قصدمون جدیه ما موندیم اومد خاستگاری در امدش اون جو ...

جدی ؟! ۹۰ درصد پسرا از گفتن قصدم جدیه میخوان مخ بزنن ! تو شاید ! ولی اون معلوم نیس قصدش

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
قصدم جدیه برا رابطه میخوایم ازدواج کنیم قصد اونم جدیه

اگه انقد جدی هس مادرشو میفرسته خاستگاری ! این دوستیه و حرفای تو دوستی ! ک معلوم نیس اخرش چی میشه !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏