2777
2789
عنوان

بعضی دخترها اصلا بزرگ نشدن

108 بازدید | 11 پست

همکاری دارم گوشیش ایفون se 2020 

کله شارژرشو فکر میکرد جا گذاشته کفتم کاری نداره میخری 

با یه لحنی گفت کله اش یه تومنه انگار من خودم شارژرم فیکه 

یا اینکه یه تومن خیلی ریاده برام انقدر بدم از لحنش اومد 

اصلا حرف زدن بلد نیست 

مثلا نشیتیم تو غذا خوری همه همکارها هستن غذا پخش شده 

این یه جوری اعلام میکنه این غذا خیلی زیاده من نمیکشم انگار همه باید بدونن خانم چ کوفت میکنهد

یا نه 

باهاش قهر میکنی عین بچه ها یه جور ترحم برانگیز میکنه قیافشو که من دلم بسوزه باهلش حرف بزنم 

منم حرف نمیزنم 

کدوماتون همچین اخلاقهای مزخرفی دارین و هنوز بززرگ نشدید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم آیفون دخترخالمو گرفتم دستم 😕😂گف وای وایییی وااااییییی آیفونممممم

من و شوهرم هردو ایفون داشتیم ی مراسمی دعوت شدیم اونجا بودیم دختر عموی شوهرم اومد تو شروع کرد بلند بلند کسی شارژر آیفون داره عمو خونتون شارژر آیفون ندارید واااای مگه میشه ینی ی شارژر آیفون پیدا نمیشه

من همراهم بود ندادم💃

چیر خاصی نکفته لحنش خیلی بد بود من بدم از لحنش اومد یه جور کفت انگار که ما نمیدونیم شارژر چقدره  ...

خو منم پیش اومده بهم گفتن شارژر بخر گفتم وای خیلی گرونه برا فخر فروشی نبوده برااین بوده ک بگم خریدش کار راحتی نیست 

خو منم پیش اومده بهم گفتن شارژر بخر گفتم وای خیلی گرونه برا فخر فروشی نبوده برااین بوده ک بگم خریدش ...

تازه این مثل تو اینجوری نگفت که وای خیلی گرونه با یه لحن خیلی بدی کفت کله اش یه تومنه من خیلی بدم اومد