2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظر شما

101 بازدید | 18 پست

سه ساله عقدم تصمیم گرفتیم برای عید عروسی کنیم خانواده شوهرم یه پوش کمک شوهرم نکردن ولی خب شوهرم خیلی کارا براشون کرد خلاصه بگم مدیریت پول رو داد دست من ما خونمون رو دادیم اجاره ماهی 2500میره تو کارت پدرشوهرم اونم 2تومنش رو میده برا شوهرم برای وام ازدواج 500 تومن رو نگهمیداره ما واثعا هیچ پولی نداریم برای عروسی ایناهم فقط شوهرم رو میدوشن و اصلا کمک نمیکنن به رو خودشون هم نمیارن حتی تو این سه سال یه بار نرفتن یدونه استکان براش بخرن ولی شوهر من تا تونسته کمکشون کرده حتی بیشتره الان چون مدیریت پول با منه بهش میگم اون500تومن هم برای من بریز تا نگهش دارم میگه اونو بده بابام اینا برای ما هیچی نمیکنه 

بخدا من عروس دی نیستم خیلی بی احترامی هم کردن ساکت موندم الان چیکا کنم حقوق شوهرمم خیلی کمه تازه شروع کردیم جهیزیه خریدن برای شوهرم به نظرتون درسته 500 تومن رو بگیرم و پس اندازش کنم چون واقعا کمکمون نمیکنن فقط ازمون میخوان هیچ مسئولیتی دربرابر پسرشون ندارن شوهرمم اینو میدونه ولی انگار نه انگار راه حل لطفااا و اینکه شما خیلی چیزهارو نمیدونین لطفا قضاوتم نکنین 

ببین عزیزم میدونم تو تگنا هستید و اول زندگیتونه به پول نیاز دارید اما قید اون پونصدتومن بزن چون سوای اینکه خانواده شوهر دهنشون بسته نمیشه ممکنه از این به بعدم شوهرت پولی رو پنهونی بده بهشون که برای خودت بده اعتراض بکنی اون رو خواهرشوهر و مادرشوهر نمایان میشه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ۵۰۰ تومن رو بگیر حتما بگو اول زندگی سخته هزار تومنم لازممون میشه

مرسی بخدا به رو خودشون اصلااااا نمیارن شوهرمم میگه اون 500 تومن هیچی به م نمیکنه حالا جالب اینجاش ما با پول وام ازدواجمون خونه خریدیم اونموقع 3دونگ من شد به اسم خودم 3دونگ شوهرم شد به اسم باباش و اصلا پدره به رو خودش نیاورد که بیا دونگت رو بهت بدم پسرم الان چطور با شوهرم حرف بزنم که نگه این داره منو از خانوادم دور میکنه

ببین عزیزم میدونم تو تگنا هستید و اول زندگیتونه به پول نیاز دارید اما قید اون پونصدتومن بزن چون سوای ...

خداشاده 15 ملیون قایمکی داد باباش انقدر دلم شکسته بود درصورتی که من هیچ وقت نه نیاوردم و البته خودشم خیلی پشیمون شد یخورده که با شوهرم بحثش میشه میگه خیلی ناراحتی برو بیرون 

ببین عزیزم میدونم تو تگنا هستید و اول زندگیتونه به پول نیاز دارید اما قید اون پونصدتومن بزن چون سوای ...

اخه هیچی کمکمون نمیکنن هیچییییییییییی من حتی بهش گفتم امسال شب یلدا نمیخواد بیاری پس اندازش کنیم بخدا که خانواده به رو خودشون نمیارن 

مرسی بخدا به رو خودشون اصلااااا نمیارن شوهرمم میگه اون 500 تومن هیچی به م نمیکنه حالا جالب اینجاش ما ...

مبارکتون باشه...بگو درسته ۵۰۰ تومن الان واسه هیچکس هیچی نمیکنه اما ما تازه ازدواج کردیم وبشدت لازممون میشه اگه خودمون خیلی وضعمون خوب بود اصلا قابل پدرتو نداشت. بگو همون۵۰۰ تومن وسیله میتونیم بخریم واسه خونمون....حق با توعه کاملا.. واقعا زور داره من خودم بدم میاد ازین حرکتا ک میخوان یه چیزی ام از ادم بکنن

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
مبارکتون باشه...بگو درسته ۵۰۰ تومن الان واسه هیچکس هیچی نمیکنه اما ما تازه ازدواج کردیم وبشدت لازممو ...

درمورد چیزایی که تو این تاپیک نوشتم بخون میفهمی چرا انقد زور داره بهم

خداشاده 15 ملیون قایمکی داد باباش انقدر دلم شکسته بود درصورتی که من هیچ وقت نه نیاوردم و البته خودشم ...

حق میدم بهت اما فکر کن اون پولو ندارین فعلا تا بعدا چون حرف برات در میاد

اصلا تو رابطه پدر پسری دخالت نکن چون بده داستان تو میشی 

اخه هیچی کمکمون نمیکنن هیچییییییییییی من حتی بهش گفتم امسال شب یلدا نمیخواد بیاری پس اندازش کنیم بخد ...

میدونم الانم بگی پولو بگیر برای خودت بد میشه 

شب یلدا و اولین عیدی عروس مهم نیستن بهترین حرف رو زدی

[QUOTE=401841455]حق میدم بهت اما فکر کن اون پولو ندارین فعلا تا بعدا چون حرف برات در میاد اصلا تو رابطه پدر پسری دخا ...[/QUOTE

حرفت کاملا درسته ولی برای زمانی که اونا منو دوسداشه باشن اونا حتی محل به من نمیدن هفته پیش به خاطر حرف نزده پدرشوهرم نزدیک بود بزنم حرفشو خودش گذاشته بود دهنم انقد بارم کرد به نظر شما میشه گذشت؟؟؟؟؟ تازههه به شوهرمم میگفت حق نداری به حرف اییی گوش بدی درصورتی که خداشاهده من دارم براش پول جمع میکنم برای خرید جهیزیه من دارم همه کاراشو میکنم حتی یه سزیشوهرم انقدر تب داشت که تشنج داشت میکرد رفتم به پدرشوهرم ساعت4صبح گفتم بیا ببریمش دکتر حالش بده تنها چیزی که گفت این بود که ولش کن خودش خوب میشه و مادره هم از این بدتر

درمورد چیزایی که تو این تاپیک نوشتم بخون میفهمی چرا انقد زور داره بهم

اره میگم ک حق باتوعه کاملا....اتفاقا ب نظر من حقتو بگیر چند بار به همسرت بدونه دعوا این موضوع رو بگو اگه قبول نکرد بیخیال شو ولی وسیله زیاد بخر ک بدونه اون پول لازمه و اینکه اشتباه کردی گفتی یلدایی نیار من بعده دو سال زندگی متاهلی واقعا تجربه کردم کوتاه اومدن و قانع بودن اشتباهه محضه....

اره میگم ک حق باتوعه کاملا....اتفاقا ب نظر من حقتو بگیر چند بار به همسرت بدونه دعوا این موضوع رو بگو ...

وقتی شوهرم نداره؟؟؟؟؟؟ وقتی کمکش نمیکنن باید از جیب خودش بده 

خب من ارامشم تو خونه خودم خیلی مهم تر از وسیله هایی که کلی دعوا کمو کاستی میارن تازه بازم زمین گیر میشیم

[QUOTE=401841455]حق میدم بهت اما فکر کن اون پولو ندارین فعلا تا بعدا چون حرف برات در میاد اصلا تو را ...

این که این کارا کرده مطمئنا پول هم بگیرید بدتر هم میشه شوهرت دیگه باید کم کم پدر و مادرش بزاره کنار بدون اینکه تو چیزی بگی که تو بده بشی 

وقتی شوهرم نداره؟؟؟؟؟؟ وقتی کمکش نمیکنن باید از جیب خودش بده خب من ارامشم تو خونه خودم خیلی مهم تر ا ...

فشار الکی بیار م بگه ندارم و بدونه اون پول لازمه ولی اگه میگی ارامش و این حرفا پس بیخیال پول شو

من بودم بیخیال نمیشدم همسرت باید متوجه شه وقتی ازدواج کرده یعنی خونواده جدید داره و اولویت تامین هزینه زندگی خودشو و زنشه