2777
2789
عنوان

یه مهمونی ساده گرفتیم انقدر پولش سد

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 48 پست
حتما از این کباب های هشتاد تومنی منظوزشه 😅😅

اره میگه ۲۲۰ تومن!!

فلافل ۱۷۰ تومنه😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذای بیرون با کیفیت برای ۱۸ نفر ۵ تومن میشه؟؟😐اخرین بار کی رفتی رستوران؟

اتفاقا من خیلی میرم

دیگه قیمتا اینجا زیادم گرون نیس

حتی ۸۰ هزاری هس ولی بی کیفیته.

۲۲۰ عالیه با کیفیت ۲۵۰

اره دروغمیگم خوب شد؟راحت شدی دروغگومعجب ادمای هسین مخایین منو رستورانارو بیارم

دروغگو نیستی

رستوران خوب نرفتی و غذای باکیفیت نخوردی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دروغگو نیستیرستوران خوب نرفتی و غذای باکیفیت نخوردی

اتفاقا رستوران های خوب میگم اشغال هم هس ۸۰ تومنی.

شهر کوچیکیه مثل کلان شهر ها نیست.

۲۵۰

۳۰۰ تومنیاشم کیفیت خوبی داره

دروغگو نیستیرستوران خوب نرفتی و غذای باکیفیت نخوردی

اینجوری نگین خب هرشهری متفاوته قیمتا و البته شهرای کوچیک مناسبتر درمیاد

الان نزدیک ما رستورانی هست که غذاش واقعا خوبه خب چلو جوجه و کوبیده و مرغ سرخ شده بین ۲۰۰تا ۲۵۰ هستش

اینجوری نگین خب هرشهری متفاوته قیمتا و البته شهرای کوچیک مناسبتر درمیادالان نزدیک ما رستورانی هست که ...

دقیقا

یه جور برخورد میکنن ادم حالش از ادما بهم میخوره

اتفاقا رستوران های خوب میگم اشغال هم هس ۸۰ تومنی.شهر کوچیکیه مثل کلان شهر ها نیست.۲۵۰۳۰۰ تومنیاشم کی ...

اره اینجا هم ۱۰۰ تومنی هست

برنج هندی

جای زعفرونم به جوجه زردچوبه میزنن

ولی مثلا رستوران ارکیده یه سیخ جوجه ش بدون برنج

۷۰۰ تومنه

اینجوری نگین خب هرشهری متفاوته قیمتا و البته شهرای کوچیک مناسبتر درمیادالان نزدیک ما رستورانی هست که ...

دیگه مرغ و برنج که همه جا یه قیمته

اره اینجا هم ۱۰۰ تومنی هستبرنج هندیجای زعفرونم به جوجه زردچوبه میزننولی مثلا رستوران ارکیده یه سیخ ج ...

اون ۸۰ تومنیا ب کنار. جلو مهمون بزاری زشته.

ولی خوب اینجا بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ واقعا با کیفیت هستن 

معلومه دیگه من ۸۰ تومنی خریدم بو اشعال میدن