2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم دیگه قیدتو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 36 پست
از قبل بارداری همین بود؟ایگنورت میکنه ؟

حرفامو نمیبینه هیچ وقت هیچ وقت ماشین نداریم حسرت یه روز باهاش بیرون رفتن تو دلم موند گفت طلاهاتو بفروش بخریم فروختم بعدش رفت پولشونو گذاشت باهاشون کاری راه بندازه منو ندید گریه هامو یه ماشین پیدا کردیم تمیز شوهر خواهرش گفت نخرین گفت چشم حرفشو گوش داد منو ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو خونش هیچ نیستم نه حرفام نه خواسته هام نه هیچ هیچ

الهی بگردم

اکثر خانوما همینجوری هستن متاسفانه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

همسرمن انقدر سرده که اصلا سمت من نمیاد ....هرکس جای من بود می‌رفت سمت کارهای بد ...اما من هیچوقت بهش ...

ببین معذرت میخوام اینو میگم همه چی س*ک*س نیس بخدا من حسرت یه دلگرمی از ته دلش تا ابد تو دلم مونده حسرت اینکه محبت کنه واقعی

حرفامو نمیبینه هیچ وقت هیچ وقت ماشین نداریم حسرت یه روز باهاش بیرون رفتن تو دلم موند گفت طلاهاتو بفر ...

میفهمم خیلی سخته این مدل زندگی کامله درکت میکنم

توهم مثل خودش باهاش رفتار کن دقیقا سرد باش

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

ایشالله بچت به سلامتی میاد باهاش انقدر روزات قشنگه که وجود شوهرت پوچه برات‌ از شوهرت ایراد نداره نا ...

از خدا میخوام سالم به دنیا بیاد من تو دنیا اصلا شانس ندارم کاش خدا ازم نگیرتش

اخه میدونی تو ازمایشم افتاده احتمال اینکه سندرم داون داشته باشه خیلی بیش از حده از اون روز دلم داره تیکه تیکه میشه میگم به خدا توروخدا سالم بهم بدش من تحمل بچه ی سندرمی ندارم من بخدا خیلی زجر کشیدم کاش سالم باشه که به دنیاش بیارم همدمم بشه

ببین معذرت میخوام اینو میگم همه چی س*ک*س نیس بخدا من حسرت یه دلگرمی از ته دلش تا ابد تو دلم مونده حس ...

همسر من در ظاهر خیلی مثلاً به من احترام می‌ذاره و پیش همه ازم تعریف می‌کنه .اما در باطن اینطور نیست .نه محبت کلامی داره نه احساسی .حرف هم حرف خودشه . تازه خسیس هم هست ،چیزی که بخوام بخرم باید هزاران بار بهش بگم و منت می‌ذاره. تا یه چیزی هم بگم که باب میلش نباشه بدتر ازم فاصله میگیره ...می‌دونی با مردی که مدام رنگ عوض می‌کنه زندگی کردن خیلی سخته

از خدا میخوام سالم به دنیا بیاد من تو دنیا اصلا شانس ندارم کاش خدا ازم نگیرتشاخه میدونی تو ازمایشم ا ...

سالمه عزیزم خیالت راحت سالمه اعتمادت و زیاددکن به خدا از الان حرص و جوش بخوری خواب داری بچرو مریض میکنی خودتم از پا میفتی هیچیش نیست بابا 

همسر من در ظاهر خیلی مثلاً به من احترام می‌ذاره و پیش همه ازم تعریف می‌کنه .اما در باطن اینطور نیست ...

الان خونه بابامم اومدم همیجوری خونشون اخرین پیام هایی که بش دادم گفتمش قیدتو زدم و همه حرفامو تو پیام گفتم اما حتی جوابمم نداد

همسر من در ظاهر خیلی مثلاً به من احترام می‌ذاره و پیش همه ازم تعریف می‌کنه .اما در باطن اینطور نیست ...

الان خونه بابامم اومدم همیجوری خونشون اخرین پیام هایی که بش دادم گفتمش قیدتو زدم و همه حرفامو تو پیام گفتم اما حتی جوابمم نداد