میدونی اینکه مثلا ینفر چنین سوالی رو تو یه جای عمومی مطرح میکنه و زبان یه عده فرصت طلب به نیش و کنا ...
من چادر ندارم شال دارم موهام دیده میشه زیبایی بدن منظورم نبود من هیکل خاصی ندارم با عبا پوشیده میشه منظورم زیبایی صورت بود با چادر هم صورتم مشخصه دیگه ولی خوب کلا نمیتونم انگار باهاش ارتباط بگیرم خدا امیدوارم منو ببخشه برای این حرفام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشالا خدا شفاتون بده همین شمایید که مردم رو از دین زده می کنید عبا کامل نیست؟ مثلا سورمه ای چه ایرا ...
براش سوال پیش اومده گرچه چنین سوال مهمی رو نباید تو جای عمومی با افکارو عقاید متفاوت مطرح کنه در ضمن آدم اگه با تحقیق خودش به این نتیجه برسه که بعد از مرگ دنیایی هست پس سعی میکنه دینش رو حتی تو شدیدترین حالتها حفظ کنه چه برسه اینکه ینفر برفرض با ظاهری دینی راه اشتباهی رو رفته پس تا کوچکترین حرف و حدیثی بشه از این زده نمیشه همونطور که شما اگه پولدار بد ببینید هیچوقت از پول زده نمیشید در مورد دین هم باید بگید آدم با دیدن دیندار بد که نباید از دین زده بشه درضمن رنگ تیره تو بعضی لباسها مستحبه مخصوصا برای خانومهای با ایمان که لازم هست پوششون تو فضای عمومی کمتر جلب توجه بکنه طبیعتا خیلی بهتره
من چادر ندارم شال دارم موهام دیده میشه زیبایی بدن منظورم نبود من هیکل خاصی ندارم با عبا پوشیده میشه ...
خوب وقتی اکثر اوقات چادر نمیپوشی و فقط میخوای نظربقیه رو در مورد عبا بدونی لزومی نداره اسم چادر رو بیاری بنظر خیلیا از بقیه ی پوششها بجز چادر خیلی بهتره بشرطی که این مقدار پوشش بمرور کمتر نشه
من اصلا نمیتونم ارتباط باهاش بگیرم همه عمرم مانتویی بودم خیلی برام سخته همچین چیزی خدا منو ببخشه ولی ...
با همون عبا شروع کن کم کم ممکنه به چادرم گرایش پیدا کردی
نکردی هم عبا و روسری محجبه باز از مانتو و شال با موی بیرون خیلی بهتره
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷