2777
2789

3 سال پیش گفتن باید دربیاری و خودشو ب اب و اتیش زد ک در نیاره

من ملاردم اون تهران

اونموقع ی پسر داشتم ولی الان پسر بزرگم میره مدرسه و کوچیکه 4ماهشه و نق نقو

من 10 روز میرم پیش بعد میام خونم چون بچه هام شلوغن مامانم اعصاب شلوغی نداره

خواهرم هست و 16 سالشه ولی نمیدونم بتونه کاری کنه یا نه

مامانمم 2ماه میگن باید بخوابه

موندم چ کنم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرستار نمیشه بگیری؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

چرا ۲ ماه بخوابه ؟

خاله من عمل کرد سنی هم نداشت فقط گقته بودن یکی دوماه کار سنگین نکنه وگرنه از هفته دوم خودش سرپا شد . 

دوست مامانم هم عمل کرد بچه کوچیک داشت هفت سوم بچه شو بغل میکرد حتی 

عزیزم نگران نباش من خیلی از خانمها دیدم رحمشون رو در آوردن و عادی دارن زندگی میکنن هیچ‌نگرانی نداره ...

رحم چیه

من روده هم دیدم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

۲ماه چه خبررهههه

مادرشوهر من پارسال رحم در آوردن ۴روز بیمارستان بستری بود اومد خونه سر ۲هفته پا شد تا ۱ماه نقاعت داره ولی بعد ۱ماه دیگه خودش به کاراش می‌رسید

اگه از طریق واژن در بیارن راحته بخیه بیرونی نداره اما لاپاراسکوپی کنن یا مثل سز برش بدن اون سخته

بستگی به تبحر دکترش داره

مادر منم در آورده خاله هام خیلی راضین

بعد عمل چجور بود

مامان من مشکل پلاکت داره میگه برم عمل میمیرم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
دو ماه نمیخواد مامانم سال ۸۶ درآوردهعین سزارینه

والا میگه 2ماهه

گوگلم زدم 2ماه بود

بعدش حالش چجور بود