2777
2789

جدی وقتی وارد یه جمعی میشی خنده رو بهت لها نمیدن حتی ممکنه بگن طرف مشنگه😂 الیته اخمو نه اینکه با خودت مشکل داشتی باشی فاز افسرده هارو برداری چون اونجوری حس تنفر بهشون میدی اخمو ای این جهت که قیافه بگیری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که همیشه اخمو ام و مثل افسرده هاس قیافم هیشکی محل نمیده بهم منظورم غریبه هاس نمیان باهام حرف بزنن

خیلیم درونگرا هستم 

ربطی ندارع

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

من میمیک عادی صورتم یکم بد اخلاقه دست خودم نیست تو جایی باشم که انرژی منفی باشه نمی تونم بخندم 

احترام که خب میزارن دقیقا موافقم ولی هیچ کس سمتم نمیاد برای دوستی ازم میترسن😂

اجازه استارتر

دوستان میشه برید تاپیک اخرم؟ براتون صلوات میفرستم ممنون میشم برید یه لحظه

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️