2777
2789

خونه اقوام برید یا مهمونی دعوت کنید مجلل نه صرفا خانوادگی خواهر برادری خاله عمو دایی 

منکه دورم ازشون سالی چند بار

حس میکنم وقتایی که دورهمیم و بیشتر ادم میبینم حالم بهتره😔

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ما ک نزدیکیم خونه هم عید تا عید میریم

اصلا نمیرید دورهمی 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که هرروز خونه همیم  ۱ روز نریم سریع پیگیرمون میشن ک کجاییم چرا نرفتیم  خیلی باهم راحتیم مجلل اینام چن وقت یبار

بعد وقتاییم ک دور همیم تا صبح بیداریم صبحونه میخوریم باهم  و بعدش یکم میشینیم اونوقت میریم خونه

مثلا اون خونه  یکی از داییام بودیم   تا ساعت ۸ اونجا بودیم و صبحونه هم آش درست کردیم باهم 

با دوستامم دوهفته یبار ولی من زیاد نمیرم دلم میخاد بیشتر برا شوهرم وقت بزارم 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ما که هرروز خونه همیم ۱ روز نریم سریع پیگیرمون میشن ک کجاییم چرا نرفتیم بعد وقتاییم ک دور همیم تا ص ...

چه خوب خوش باشید😍

مجلل شاید فقط عیدامنکه ازشون فراریم

اره اینا هست ولی ادم دلش ارتباط با جمع میخواد

با دوستامون ک اخرهفته ها میریم باغ یکی از دوستان تا ظهرجمعه ...

خانواده ها هم معمولا دوسه ماهی یه بار....

قبلا ماهی یکبار جلسه قرض الحسنه فامیلی داشتیم هربارخونه یکی بود خیلی خوب بود دیگه ازپارسال تاحالا نداریم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

با دوستامم دوهفته یبار ولی خب من زیاد نمیرم  دلم میخاد بیشتر برا شوهرم وقت بزارم 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

وقتی بچه بودم مهمونی درست و حسابی رفتم ۹ساله ازدواج کردم کلا در مجموع شاید دو بار عروسی رفتم مهمونی ...

وا چرا