2777
2789
عنوان

از خواهرم متنفرم با تمام وجود

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عذر خواهی میکنم یک لحظه تصور کردم بچم اینقدر بی چشم رو باشه نتونستم خوب صحبت کنم،درسته حق با شماست ذ ...

قربانت عزیزم این چه حرفیه 

امیدوارم بچه هات همیشه قدردان زحمتات باشن و هیچوقت بی احترامی ای از سمت هم نبینین🤍

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ولا شوهر خانوادش هرچی بگن میگه اشکال نداره بزرگتر ازتو بعد گوش نده به حرف همه اگه گوش دادی پشیمون می ...

عزیزم یک بار خانواده ی شما حرف بد به شوهرت نزنن فقط پشت چشم نازک کنن شوهرت میگه عیب نداره بزرگتر هستن ؟

کاملا میفهممت چون یدونه این مدلیشو دارم هیچکس دوسشنداره

🥺 خیلی براش غصه میخورم 

خیلی مظلوم شد

والا الان طلا از مد رفته همه اکثرا برای سرمایه می‌خرند به جز حالا دهه شصت به قبل اتفاقا بدل هم ظریف ...

درسته عزیزم ممنونم

عزیزم مگه میشه همیشه باید بپری به مردم هرکی هرکاری دلش خواست بزار بکنه اگه خیلی دنبالش باشی دیگه اون بدتر هم میشه بزار یه روز میفهمه اشتباه بوده کارش تو نمیدونی چه چیزا چه حرفا رو که نشنیدیم قرار چکار کنیم باید از همه جدا بشیم نه اینطور هم نمیشه هر آدمی نقصی داره دیگه 

قربانت عزیزم این چه حرفیه امیدوارم بچه هات همیشه قدردان زحمتات باشن و هیچوقت بی احترامی ای از سمت هم ...

من چهارتا دارم پسر کوچیکم هشت سالشه مطمعنم بزرگ که شد اصلا یادم نمیکنه سال تا سال هم بهم سر نمیزنه خواهرا وبرادرشو دوست داره ولی منو اونقدر که اونا رو دوست داره نداره،ارزوی همیشگیش اینه که خدایا زودتر بزرگ بشم از دست این مامانم راحت بشم 

من چهارتا دارم پسر کوچیکم هشت سالشه مطمعنم بزرگ که شد اصلا یادم نمیکنه سال تا سال هم بهم سر نمیزنه خ ...

عزیزم ان شالله تنشون سلامت باشه

ولی اقتضای سنشونه

خیلی خیلی کم پیش میاد بچه لطف مادرشو فراموش کنه

بالاخره یجایی از زندگی می‌فهمه هیچکس و هیچ چیز به اندازه ی شما براش با ارزش نیست

اگه کسی از خانواده خودش ناراحت بود نباید بهش بگو آره خودت دروست میگی نباید بیشتر بزاری نارحت بشه چون عصابانیت که بره ادم برمیگرده پیش خانواده خودش من خودم تو خانوادم دیدم هرچقدر بد باشن نمیتونم ازشون متنفر باشی بعد که تو

تنها میشینم باهاش قطع رابطه کردم خیلی گریه میکنم خانواده اولیت ادمه پس هیچکس نباید یکی دیگه رو به خانواده خودش به راه بده تشویق نکنه 

شما چرا جوابشو ندادی 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من درحد نظرم ومیگم زندگی ادما بستگی به خودشون داره اگه منو تو یه چیزی بگیم اون باحرف که تحریک نمیشه بافکر خودش عمل میکنه دروست نمیگم خداحافظ کسی هم اگه ازحرفام ناراحت شد خودم معذرت میخوام زندگی نباید به حرف وکار آدم بره ادم خوش باید همیشه خوشحال باشه دنبال دیگران نباش حتا شده مادرخودت هرکی عقل خودش وداره میدونه داره چکارمیکنه گاهی وقتا هم ادما اشتباه میکنن نباید کینه ای بشی درمقابل