2777
2789
عنوان

از خواهرم متنفرم با تمام وجود

812 بازدید | 55 پست

بچه ها ما اوضاع مالیمون خوب نیس زیاد

بعد مامانم از این بدلایی ک شبیه طلاعه خریده بعضی وقتا میندازه 

بعد داشت به خالم نشون میداد برگشت به مامانم گفت من که هیچوقت از اینا نمیندازن

نظرم بالاست و هیچوقت خودمو کوچیک نمیکنم از اینا بندازم هرچقدرم خوشگل باشه

حالا همین شخص شوهرش از خونه پرتش کرده بیرون الان دوس پسر پیدا کرده پولدار واسش همه چی میخره اینجوری مامانمو تحقیر میکنه :))

دوبار با من اینطوری حرف زد جوابشو دادم لال شد ولی مامانم چیزی نمیگه

ولی شکستن دلشو دیدم.

خدایا تو کمک کن به من به جایی برسه سرتاپای مامانمو طلا بگیرم

از خواهرم واقعا متنفرم بیشتر از هرچیزی تو دنیا

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

چه بی رحم 😢 خدایا به من بچه ی بیرحم نده به این سختی دارم تو شکمم حملش میکنم بزرگش کنم ک برا چیزای بی ارزش دلمو بشکنه؟ 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خالت؟

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

خاله ات گفته چ ربط ب خواهرت داشت؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

به خواهرت چ ربطی داره خواهرت مگ اونو گفت یا خالت

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

از دل ش که خبر نداری 

بنده خدا نظر شو گفته بدون اینکه قصدی داشته باشه 

مهم خداست 

نمیشه چیزی نگفت که طرف دل ش می‌شکنه 

چه ربطی داره 

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

خواهرت یا خاله ات؟؟ 

بعدش بدلیجات چه ربطی به پولداربودن یا نبودن داره؟! 

من گوشواره ی طلامو در آوردم بدل گذاشتم چون خوشگله 

هم کلی طلا دارم و هم خیلی بدلیجات

ربطی به وضع مالی نداره

چه بی رحم 😢 خدایا به من بچه ی بیرحم نده به این سختی دارم تو شکمم حملش میکنم بزرگش کنم ک برا چیزای ب ...

دقیقا...

خواهرت یا خاله ات؟؟ بعدش بدلیجات چه ربطی به پولداربودن یا نبودن داره؟! من گوشواره ی طلامو در آوردم ب ...

خواهرم عزیزم

مامانم چون طلا نمیتونه بخره از اینا گرفته عزیزم

هرچی هم باشه نباید از یه خواهر متنفر باشی هیچکس وهیجا مثل یه خانواده نمیشه همیه اعضای خانواده رو نمیشه رها کرد نمیشه هم حرفشون وبیرون زد داری ازخودت بدمیگی میدونی چرا چون اون خواهرته همخونته همون دختر پدرمادرته چطوردلت میاد یه حرفی بزنی هرچی باشه توهمون خونه خودت نگه دار