2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر من پارسال ششم به هفتم قبول شد

هم کلاس رفت هم آزمون قلمچی داد هم خودم خیلی خیلی باهاش کتاب تست کار کردم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

تواینترنت سرچ کنم هست؟

سایت بیوماز

کتاباشم میتونین از ماز مارکت بخرید(البته کتابایی که اساتید پیشنهاد میدن)یاهم چاپ کنین من کنکوریم چاپ کردم برام ارزونتر درومد 

از نمایندگی ماز شهرتونم میتونین اقدام کنین

مگه من چی گفتم؟گفتم تیزهوش واقعی احتیاج به کلاس نداره.

درسته. ولی در کل میگم مدرسه تیزهوشان لزوما همه ی بچه هایش تیزهوش نیستن.

تعداد نخبه ها در کل جهان خیلی درصدش پایینه و خیلی از اونا در مناطق دور افتاده هستن و اصلا کشف نمیشن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

برای کل سال یک و پانصد ریاضی و علوم رو خیلی عالی بهشون یاد میدن بالاتر از کتاب درسی به طوری که چند ر ...

کلاسها مجازی هست ،،امسال یک ونیم 

من پسرخواهرم ششم هست چجوری باید ثبت نام کنه ازالان هم‌میشه  واینکه  ازالان شرکت میکنن برای کی🙊ببخشید انقدرسوال پرسیدم هیچ اطلاعاتی ندارم.  اخه دراین زمینه

کلاسها مجازی هست ،،امسال یک ونیم من پسرخواهرم ششم هست چجوری باید ثبت نام کنه ازالان هم‌میشه واینکه ...

اره عزیزم برای امسال یک و نیم دادیم 

بله از الان هم میشه چون کلاسای قبلی سیو شده توی پنل میتونه ببینه و خودش رو به بقیه برسونه، بله مجازی هست 

امسال پنجم رو میخونن در سطح بالا 

سال دیگه هم ششم رو در سطح بالاتر و استعداد تحلیلی و .. 

و با آمادگی بیشتری می‌رن برای آزمون تیزهوشان