2777
2789
عنوان

لطفا دخترای بدنساز بیاین🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 75 پست
چه مکمل و چه مارکی مصرف کردی؟ منم سه ساله بدنسازی کار میکنم فقط مکمل ایرانی خریدم

مکمل باید بری داروخونه

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

من ۶ سال بدنسازی کار می کنم خودم بعداز ۲ سال نتیجه دلخواه رو کم‌کم دیدم ولی بستگی به تیپ بدنی داره و‌اینکه بنظرم زیر یکسال اصلا دنبال تغییر آن چنانی نباش اول کار هم مکمل نمی خواد مکمل واسه حرفه ای ها هستش که چندین سال کار می‌کنن شما فیله مرغ بخور با سفیده تخم مرغ 

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا خیلی هم اوکیه برای سلامتیش سرمایه گذاری کنه

بله من 8 ساله دارم بدنسازی کار میکنم

ولی هزینه اون باشگاه زیاده

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

می‌دونی چیه؟من تو باشگاهی که کار میکنم همه خانوما بلا استثنا به حدی دنبال معجزه و راه یک شبه رفتنن

من الان دارم نزدیک چند ماهه یه کار انجام میدم و میدونم باید دوسال دیگه نتیجه مید صبورم خیلیم صبورم

خیلیا خانمایی دیگه چقد برای یاد گرفتن یه هنر تلاش میکنن و صبورن تا یاد میگیرن یا همین آشپزی یه بار خراب شد دوبار و دوبار تلاش و صبر میکنی تا بتونی خوب درستش کنید

خانمایی ایرانی یعنی همه نه کسایی که تو باشگاهن😁💔

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بله من 8 ساله دارم بدنسازی کار میکنمولی هزینه اون باشگاه زیاده

هزینه باشگاه دادن زیاده براتون؟

دو ساعت هر روز میرید تمرین میکنید جا و مکانش رو طرف در اختیارتون قرار گذاشته 

من الان دارم نزدیک چند ماهه یه کار انجام میدم و میدونم باید دوسال دیگه نتیجه مید صبورم خیلیم صبورمخی ...

خانومای ایرانی هر جا که باشن عجله ای هستن عزیزم 

چه هنر چه باشگاه ولی اونی که تو باشگاه صبوره از همه سر ترن

چه مکمل و چه مارکی مصرف کردی؟ منم سه ساله بدنسازی کار میکنم فقط مکمل ایرانی خریدم

کراتین پی اچ دی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خانومای ایرانی هر جا که باشن عجله ای هستن عزیزم چه هنر چه باشگاه ولی اونی که تو باشگاه صبوره از همه ...

چقد بدم میاد جمع میبندیی

خودتو صبور بقیه رو عجله ای میبینی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هزینه باشگاه دادن زیاده براتون؟دو ساعت هر روز میرید تمرین میکنید جا و مکانش رو طرف در اختیارتون قرار ...

نه زیاد نیست ولی 2500 برای معمولی زیاده اگه نیمه خصوصی باشه خوبه 

من از 8 تا 1باشگاهم چون مربیم🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

جوابشو نده

از این آدما بدم میاد اطرافم پرهه

۱ سال خورده ای نچرال جلو رفتم جوری تغییر کردم کسی باورش نمیشد عین خارجیا شد بدنم کمر باریک باسن خوش فرم و حجم داره الان چند ماه مکمل هم می خورم البته من پروتئین هم بالا روزی ۱۳۰ تا پروتئین می خورم