2777
2789
عنوان

از تنهایی در جامعه میترسم چ کنم

77 بازدید | 10 پست

با فرض اینکه رانندگی یاد بگیرم و گواهینامه بگیرم. چطوری مسیر خونه تا دانشگاه رو برم خودم تنها؟؟؟؟؟؟؟؟یه دختر ۲۰ و خورده ای هستم.

منظورم از تنهایی، متوجه میشید دیگه ک چیه. همون چیزی ک باید یه مرد همراهت باشه. آخه  مترو ک اصلا نداریم. اتوبوس هم از کنار خونه ما رد نمیشه. تپسی و تاکسی و.... هم نمیتونم اعتماد کنم.  خونه مون خیلی دوره تا دانشگاه. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علتش اینه که خانوادت بیش از حد روی این موضوع حساس بودن و احتمالا یا محدودت کردن واسه بیرون رفتن یا همیشه باهات بودن و یه حس ترس درونت شکل گرفته حتی ممکنه بخاطر حرفاشون هم بوده باشه توام الان این رفتارت طبیعیه کاری که باید بکنی اینه که به خودت بگی این حس که الان دارم بخاطر اینه که تا حالا امتحانش نکردم 

بعد برو تنها اولش ترس تو دلته بعد چند بار کاملا اوکی میشی ولی به خودت این اطمینان رو بده که فقط بخاطر اینه که اینکارو نکردی تا حالا و این حس واقعی نیست

علتش اینه که خانوادت بیش از حد روی این موضوع حساس بودن و احتمالا یا محدودت کردن واسه بیرون رفتن یا ه ...

بله درسته همیشه باهام بودن. یه حس ترس دارم از تنهایی . 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

گواهینامتو بگیرکم کم پول جمع کن ی ماشین جم و جور بگیر ذره ذره

اهاا ممنون