2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 210 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرمااااایید اقااا ... حالا نظرتو بگو ... دوست داری ابجیت بغلت کنه یا نه

راستش نه دوست ندارم 

قربون صدقه زیاد میره الان دیگه که شوهر و بچه داره 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

خود خدا گفته مرد با خواهر مادرش تحریک میشه؟ چرت میگی چرا

بهشون بگم حضرت زینب گلوی امام حسین رو بوسید چی میگن؟خدایا توبه😐💔

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

من به عنوان اقا میگم یه خواهر دارم ازم ۳ سال کوچیکتره مثل سگ منو میزنه🤣🤣🤣🤣🤣

آخی 😂 

داداش من دو برابر منه هر وقت میرم خونشون میگه آبجی بیا کشتی بگیریم ببینم کی کیو میزنه 😂

می‌گردانم 🌍را به کامم 🦋

هر از گاهی یه همچین تایپکایی واجب سایته

تا بشه باهاشون بیماران رو شناخت

خصوصا اولین کاربری که پست گذاشتن تو این تایپک

شما دارید در مورد مردای اطراف خودتون اینطوری حرف میزنید

و گرنه داداشای ما اینطوری نیستن

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

خوب خدارو شکر یکی همسوووو بود با حرفم .....

حرفت چی بود؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔