2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون فعلا بیکار میشد چطور رفتار میکردی تحمل داشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 124 پست
مشکل نازایی داریم اسپرم ضعیفه خودمم دکتر گفته ذخیرت کمه مجبورم اقدام کنم چون تایمی ندارم میترسم تلاش ...

دوران بارداری خیلی پول لازم میشه زایمان دارو دکتر،بعد از اون هم بچه خیلی هزینه هارو بالا میبره

دل رحم نباش وقتی مردی کار می‌کنه ولی باز هم درآمدش کمه باید درکش کرد و مراعات کرد ولی مردی که تو خون ...

او هوم خیلی خستم 

خیلی 

از اون طرف مشکل نازایی دکتر میگه تایم نداری 

از اون طرف از صبح تا شب دعوا 

دیشب باید اقدام میکردم دعوا شروع کردم طوری که هر دو از شدت عصبانیت داشتیم سکته میکردیم تا خود صبح 

با این همه فشار و حرص آدم نازاتر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران بارداری خیلی پول لازم میشه زایمان دارو دکتر،بعد از اون هم بچه خیلی هزینه هارو بالا میبره

ناراحتم که چرا ایقد دعوا شروع کردم 

هرچی تلاش کردم همه به باد دادم با دعوای دیشب

بحث ناشکری نیسبحث سر اینه که شما تا زمانی که این اقارو همه جوره حمایت و ساپورت کنی همینه اوضاع و بزن ...

تا اینو به طلاق نرسونی ول کن نیستی 

آدم ها میرن سرکار برای چی ؟؟بیشتر برای پول و برآوردن نیاز .خوب میگه تهیه کرده دیگه چرا اذیت کنه 

شاید شوهرش ی منبع درآمد داره 

والا چیزی که زیاده کار با حقوق وزارت کار؟؟.خیلی خوبه ؟؟؟

چرا فکر میکنی عقل کلی 

مطمئن باش اگه کار با حقوق خوب باشه همه میرن بخاطر حقوق های پایینه خیلی ها دلسرد هستن 

دخترم الان که عاقل شدی جدا شو تمام چرا دو ساله داری تحمل میکنی

مگه شوهره تو کوچه نگهش داشته 

چقدر راحت حرف طلاق میزنید نکنید تورو خدا اوضاع جامعه به اندازه کافی گند هست 

همتون کار کار میکنید آخه مگه هر کاری هم شد کار ؟؟؟؟

تا اینو به طلاق نرسونی ول کن نیستی آدم ها میرن سرکار برای چی ؟؟بیشتر برای پول و برآوردن نیاز .خوب می ...

من کجا حرف از طلاق زدم تو حرفام که زر زر میکنی؟؟ هاااان؟؟؟

نه تو عقل کلی اگه عقل داشنی میفهمیدی من نگفتم‌ جدا بشه 

ظاهرا توام شوهرت لنگه شوهر استارتر مفت خور و الدنگه 

واسه همین زور بت گفته

سرت تو یقه خودت باشه فوضول خانوم

مگه شوهره تو کوچه نگهش داشته چقدر راحت حرف طلاق میزنید نکنید تورو خدا اوضاع جامعه به اندازه کافی گند ...

یعنی شما هدفت از ازدواج این بوده که تو کوچه نباشی؟ 

داشتن شغل و درامد مناسب شرط اولیه ازدواج نیست ؟ 

اوضاع جامعه با اقایون که هنوز وظایفشون به درستی نمیشناسن و نمیدونن چطوری حرف بزنن و دخترانی که نمیدونن باید چطوری باهاشون برخورد بشه تو سن کم ازدواج میکنن بهم ریخته